سایت خبری طلا

آیا قارچ می تواند برای بدن شما ضرر داشته باشد؟

منبع: healthline


قارچ ها در اشکال ، اندازه ها و رنگ های مختلفی وجود دارند. مواردی که سمی نیستند کاملاً سالم و خوش طعم نیز هستند. سال هاست که آن ها به دلیل توانایی منحصر به فرد خود در افزودن طعم در بسیاری از غذاهای مختلف فرهنگ های مختلف مورد استفاده قرار می گیرند.


آیا قارچ می تواند برای بدن شما ضرر داشته باشد؟

قارچ ها در اشکال ، اندازه ها و رنگ های مختلفی وجود دارند. مواردی که سمی نیستند کاملاً سالم و خوش طعم نیز هستند. سال هاست که آن ها به دلیل توانایی منحصر به فرد خود در افزودن طعم در بسیاری از غذاهای مختلف فرهنگ های مختلف مورد استفاده قرار می گیرند. 

اگرچه آن ها در واقع قارچ هستند اما قارچ ها در دسته سبزیجات به منظور پخت و پز قرار دارند. قارچ به شما این امکان را می دهند تا طعمی اضافی بدون سدیم یا چربی اضافه کنید.

شناسایی قارچ های سمی در طبیعت دشوار است در نتیجه باید همیشه قارچ مورد نیاز خود را از فروشگا های مواد غذایی تهیه کنید. متداول ترین  قارچ های خوراکی که می توانید آن را خریداری و مصرف کنید به شرح زیر هستند:

شیاتاکه

پورتوبلو

دکمه ای یا قارچ سفید

صدف خوراکی

انوکی

راش

هنگام انتخاب قارچ ها، اطمینان حاصل کنید که آن ها سفت هستند، در هنگام لمس مرطوب نیستند و فاقد کپک هستند. می توان آن ها را در کیسه کاغذی داخل یخچال به مدت حدود پنج روز نگهداری کرد. خاک آن ها را برس بزنید و وقتی آماده استفاده هستید آن ها را کمی بشویید.

شما با قارچ هیچگاه بیمار نخواهید شد و قارچ ضرری برای سلامتی شما ندارد. آن ها فاقد چربی، کم سدیم، کم کالری و کلسترول هستند. آن ها همچنین دارای فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی هستند. فواید تغذیه ای بسته به نوع قارچ متفاوت است. اما به طور کلی ، آنها منبع خوبی از مواد مغذی زیر هستند.

آنتی اکسیدان( سلامت قلب و تقویت سیستم ایمنی بدن)

گلوکان بتا( سلامت قلب و دیابت نوع2)

ویتامینB( سلامت قلب، سیستم گوارش، سلامت پوست،مفید برای سیستم عصبی)

مس ( خونسازی، سلامت استخوان و اعصاب)

پتاسیم ( سلامت قلب، تقویت حافظه و ماهیچه)