یازده سبزی قرمز رنگ که هیچگاه نباید از خوردن آنها غافل شوید

سبزیجات سبز رنگ مانند اسفناج و بروکلی تنها سبزیجات مفید بر روی کره زمین نیستند. طبق تحقیقات سبزیجات قرمز رنگ از خواص بالایی برخوردار بوده و می توانند به سلامتی شما تا حد بسیار زیادی کمک کنند.

خبر را برای من بخوان

یازده سبزی قرمز رنگ که هیچگاه نباید از خوردن آنها غافل شوید


سبزیجات سبز رنگ مانند اسفناج و بروکلی تنها سبزیجات مفید بر روی کره زمین نیستند. طبق تحقیقات سبزیجات قرمز رنگ از خواص بالایی برخوردار بوده و می توانند به سلامتی شما تا حد بسیار زیادی کمک کنند.

علاوه بر خواص زیاد سبزیجات قرمز رنگ، از رنگ و زیبایی آنها نیز می توان در آشپزی و تزئین غذا های مختلف حداکثر استفاده را به عمل آورد و غذا هایی آماده کرد که نه تنها مفید بلکه خوشمزه نیز هستند.

سبزیجات قرمز رنگ می توانند به کاهش خطر ابتلا به دیابت، پوکی استخوان و کلسترول بالا کمک کنند. همچنین آنها در مبارزه با انواع بیماری های مزمن، پیشگیری از سرطان ها و تقویت سیستم ایمنی بدن نیز نقش دارند.

ماده های قرمز کننده رنگ سبزیجات قرمز رنگ لیکوپن و آنتوسیانین نام دارند. لیکوپن یک آنتی اکسیدان بوده که ثابت شده است می تواند خطر بیماری های قلبی را کاهش داده، از چشم محافظت کند، با عفونت ها مبارزه کرده و در نهایت آسیب های ناشی از دود سیگار را کاهش دهد.

آنتوسیانین نیز یک آنتی اکسیدان بوده که بینایی را بهبود بخشیده، از کبد محافظت کرده، فشار خون را کنترل کرده و باعث کاهش التهاب می شود. همچنین خواص ضد سرطانی نیز دارد.

تربچه

حال در ادامه یازده تا از سبزیجات قرمز را به شما معرفی خواهیم کرد که بهتر است به رژیم غذایی خود اضافه کنید.

1. چغندر

2. کلم قرمز

3. گوجه

4. فلفل دلمه ای قرمز

5. تربچه

6. فلفل قرمز

7. کاهوی رادیچیو

8. کاهو قرمز یا کاهو فرانسوی

9. ریواس

10. پیاز قرمز

11. سیب زمینی قرمز