این دانه شناخته شده و محبوب در سراسر دنیا کاربرد های زیادی دارد که در برخی موارد از روغن آن نیز به خوبی یاد می کنند. این دانه برخلاف شناخته بودنش کمتر کسی از خواص آن آگاهی دارد. خواصی که می تواند با گوشت درحال رقابت باشد. شاید حتی به شما توصیه کنیم گوشت نخورید و کنجد بخورید.
دانه کنجد دارای مزایای بالقوه زیادی برای سلامتی است و از هزاران سال پیش در طب عامیانه استفاده می شده است. آن ها ممکن است شما را در برابر بیماری های قلبی، دیابت و آرتروز محافظت کنند. اما خواصی که از آن ها یاد می کنیم دقیقا چه هستند؟
کنجد 3 برابر شیر کلسیم دارد.
دشمن پوکی استخوان است.
ضد ورم مفاصل و رماتیسم است.
ضد سرطان و قارچ است.
هوش و بینایی را تقویت می کند.
برای درمان کم خونی مفید است.
کنجد سرشار از آهن است.
همچنین دارای فیبر بالایی است که به دستگاه گوارش کمک می کند.