با این 13 روش جلوی اسراف حتی یک دانه برنج را نیز بگیرید
هدر رفت و اسراف مواد غذایی یکی از بزرگترین مشکلات در دنیا است. علاوه بر اینکه باعث از بین رفتن مقدار بسیار زیادی از غذا می شود، هزینه های بسیار زیادی را نیز به دوش خانواده ها تحمیل خواهد کرد.
با این 13 روش جلوی اسراف حتی یک دانه برنج را نیز بگیرید
هدر رفت و اسراف مواد غذایی یکی از بزرگترین مشکلات در دنیا است. علاوه بر اینکه باعث از بین رفتن مقدار بسیار زیادی از غذا می شود، هزینه های بسیار زیادی را نیز به دوش خانواده ها تحمیل خواهد کرد.
شاید برای تان باعث تعجب شود اما تقریبا یک سوم کل مواد غذایی تولید شده در دنیا به اشکال مختلف هدر می رود که معادل 1.3 میلیارد تن غذا در سال می باشد.
بخش اعظم هدر رفت غذا توسط کشور های صنعتی مانند ایالات متحده آمریکا بوده و کشور های در حال توسعه میزان کمتری از غذا را هدر می دهند.
دور ریختم غذا علاوه بر از بین بردن مواد غذایی و تحمیل هزینه های اضافی مشکلات دیگر از جمله تولید گاز متان که دومین گاز گلخانه ای می باشد و هدر رفت آن نیز تاثیر دارد.
در ادامه 13 روش برای از بین بردن هدر رفت مواد غذایی به شما آموزش خواهیم داد.
1. هوشمندانه و به میزان نیاز خرید کنید.
2. مواد غذایی را به شکل مناسب ذخیره کنید.
3. یاد بگیرید که چگونه مواد غذایی را نگه داری کنید.
4. بیش از اندازه غذا درست نکنید.
5. یخچال خود را درهم و شلوغ نکنید.
6. غذا های اضافه آمده را ذخیره و استفاده کنید.
7. پوست میوه ها را بخورید و در صورتی که پوست آن قابل خوردن نباشد آن را دور بریزید.
8. زرده تخم مرغ را بخورید و آن را دور نریزید.
9. دانه ها و تخمه ها را دور نریخته و یاد بگیرید که آنها را فرآوری کرده و مصرف کنید.
10. از مواد غذایی مختلف اسموتی را درست کرده و آنها را ذخیره کنید.
11. از بخش های زائد مواد غذایی مانند ساقه سبزیجات یا پوست میوه ها و امثال آنها غذا های خوشمزه و خلاقانه تهیه کنید.
12. حواستان به تاریخ انقضای غذا ها باشد.
13. کنسرو کنید.