تخم مرغ یک ماده غذایی اصلی در سراسر جهان است که اغلب به دلیل پروتئین زیاد و مصارف زیاد در وعده های غذایی و دستور العمل ها مصرف می شود. در حالی که برخی تخم مرغ آماده خود را در یک جلسه مصرف می کنند ممکن است از خود بپرسید که آیا تخم مرغ های پخته شده را می توان به عنوان غذایی باقی مانده نگهداشت و دوباره گرم کرد.
گرم شدن مجدد مواد باقی مانده غذایی از هر نوعی که باشد مکن است بر روی باف، طعم و مواد مغذی آن تاثیر بگذارد. برای مثال پس از گرم کردن دوباره سبزیجات پختهد مقداری از خواص آن ها ازبین می رود.
تحقیقات نشان داده اند که تفاوت های تغذیه ای بین تخم مرغ خام و پخته وجود دارد اما درباره دوباره گرم کردن تخم مرغ پخته شده باید بگوییم که تخم مرغ اگر پس از پخته شدن به درستی نگه داری شود و در دمای 74 درجه سانتیگراد گرم شود خوردن تخم مرغ های مانده بی خطر است.
تخم مرغ های آب پر را در حدود 10 دقیقه در آب گرم مجددا بجوشانید تا دوباره گرم شود. آن ها را هرگز در ماکرویو قرار ندهید خطر ترکیدن آن ها وجود دارد. تخم مرغ های سرخ شده در واقع نیمرو و املت را به ملت 2 تا 3 دقیقه به همراه اندکی کره و یا روغن در درمای بالا گرم کنید.