نان قوت غالب انسان از ابتدا تا کنون بوده است و هیچگاه از رژیم غذایی انشان ها حذف نشده است. امروزه هزاران نوع نان در سراسر دنیا وجود دارد که مواد اولیه و طرز تهیه آن ها و مواد مغذی که به بدن می رسانند نیز با یکدیگر متفاوت هستند. شاید باورش سخت باشد اما در بین نان هایی که می خورید نیز خوب و بد و سالم تر وجود دارد. اما کدام نان سالم تر است؟
انواع خاصی از نان سرشار از فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی هستند ، در حالی که برخی دیگر از غلات تصفیه شده ساخته می شوند و از نظر تغذیه ای مواد مغذی به بدن شما ارائه نمی دهند.
نان هایی با این ویژگی بهترین نوع نان هستند:
دانه کامل جوانه زده
نان حاوی خمیر ترش
100 درصد گندم کامل
نان جو دوسر
نان حاوی تخم کتان
نان چاودار 100 درصد جوانه زده
نان بدون گلوتن