لیمو یکی از پرطرفدار ترین چاشنی های غذایی در بین ایرانیان است. از لیمو دو نوع سبز که لیمو های ریز آبگیری هستند و یک نوع زرد که به لیمو سنگی معروف هستند موجود است. در پوست هر دوی این لیمو ها خواص زیادی وجود دارد که شما هربار بعد از آبگیری آن را دور می ریزید. پس بیاید بیشتر با خواص پوست لیمو و پودر طلایی آن آشنا شوید.
لیمو ترش تازه سرشار از ریز مغذی های معجزه آسا است. وقتی آب آن را گرفتید، پوستهای به جا مانده از فرآیند آبگیری را نیز نگهدارید تا از خواص آن بهره مند شوید.
اما برای بدست آوردن پودر طلایی از پوست لیمو با چه کاری انجام دهیم؟بعد از اینکه این پوستهای پر خاصیت بعد فرآیند آبگیری، به خوبی خشک شد آن ها را آسیاب کنید (نیمه درشت باشد)
این پودر لیمو طلایی رنگ، با عطر و طعم بی نظیرش مقوی در هضم برای کبد و معده است.
از تولید بلغم اضافی و مزاحم با تقویت هضم جلوگیری میکند، تقویت هضم میکند.
پس در بیماران کبد چرب، فشارخون، آکنه و چاقی عالی اثر میکند.
توصیه میشود قبل و بعد غذا در حد یک قاشق چایخوری میل کنید. در کمتر از سه ماه می تواند باعث درمان تمام مشکلات تیروئیدی شود.