در ایران نان های محلی زیادی در گوشه های کشور درحال پخت هستند که هرکدام دارای طعم و عطر خاصی هستند. اما چند نوع نان رایج هستند که همگی با ان ها آشنا هستیم: نان بربری، نان تافتون، نان لواش و در نهایت نان سنگک که طرفداران زیادی را از قدیم داشته است چرا که به داشتن سبوس فراوان مشهور است که می تواند برای بدن مفید باشد. اما دلایل دیگری نیز برای این که نان سنگک بهترین نانی است که باید آن را مصرف کنید.
اما چرا باید نان سنگک را برای خوردن انتخب کنیم؟ نان سنگک خاصیت ضدسرطان روده و کلسترول است. گنجاندن نان سنگک در برنامه روزانه به ویژه وعده صبحانه میتواند موجب ثابت ماند میزان قند خون شده و به بهبود حال مبتلایان به دیابت کمک کند.
نان سنگک دارای سطح بالایی از ویتامین ها مانندکلسیم، پروتئین و آهن است. از دیگر فواید نان سنگک میتوان به طعم، عطر، مغذی بودن و قابلیت سیرکنندگی آن اشاره کرد. فیبر و سبوس زیاد موجود در نان سنگک باعث هضم بهتر غذا و درمان یبوست میشود.