ماش یکی از انواع حبوبات می باشد که معمولا طرفداران زیادی نداشته اما سرشار از خواص بسیار زیاد می باشد که از دوران باستان تا به امروز کشت و مصرف می شده است.
خاستگاه ماش از کشور هند بوده است و بعد ها به کشور های دیگری مانند چین نیز رواج می یابد. ماش طعم بسیار کم شیرینی داشته و به صورت خشک، تازه و یا همراه با جوانه مصرف می شود.
شما می توانید از ماش در بسیاری از غذا ها استفاده کنید. فقط کافی است کمی در کتاب ها یا برنامه های آشپزی بچرخید تا دستور پخت ده ها سالاد، سوپ و دیگر غذا ها با ماش را پیدا کنید.
ما قصد داریم در اینجا ده مورد از خواص ماش را برای شما بیان کنیم تا جای ثابتی در کنار دیگر حبوبات موجود در خانه تان پیدا کند.
1. سرشار از انواع مواد مغذی است.
2. سطح بالای از آنتی اکسیدان ها را داشته که می تواند خطر ابتلا به بیماری های مزمن را افزایش دهد.
3. می تواند از گرمازدگی پیشگیری کند.
4. می تواند با کاهش سطح کلسترول بد خطر ابتلا به مشکلات قلبی را کاهش دهد.
5. سرشار از پتاسیم، منیزیم و فیبر است که می تواند فشار خون را کاهش دهد.
6. می تواند به هضم غذا کمک کند.
7. سطح قند خون را کاهش می دهد.
8. در کاهش وزن و پایین آوردن اشتها نقش مؤثری دارد.
9. مصرف ماش می تواند سلامت دوران بارداری را تضمین کند.
10. نسبت به دیگر حبوبات قیمت بالایی نداشته و به راحتی می توان آن را به رژیم غذایی اضافه کرد.