ادویه ها و چاشنی ها یکی از پر خاصیت ترین مواد غذایی در سرتاسر جهان هستند. زردچوبه یکی از پرخاصیت ترین ادویه ها می باشد و تقریبا می توان گفت که هیچگونه عوارض جانبی به همراه ندارد.
مبدا تولید زردچوبه را می توان جنوب آسیا و هند دانست و در بسیاری از غذا های آسیایی استفاده می شود. برخی از افراد معتقدند که مصرف زیاد زردچوبه می تواند عوارض جانبی بسیاری را به همراه داشته باشد.
مصرف زردچوبه می تواند مزایای متنوعی برای سلامتی داشته باشد که برخی از آن ها را در ادامه به شما خواهیم گفت.
1. کاهش التهاب
2. افزایش آنتی اکسیدان های بدن
3. بهبود عملکرد رگ های خونی
4. کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی
با توجه به تحقیقات می توان ادعای گفته شده رد کرد. تحقیقات نشان داده اند که مصرف زیاد زردچوبه همراه با هیچگونه عوارض جانبی جدی نمی باشد.
البته باید توجه داشته باشید که زردچوبه اصل و با کیفیت تهیه کرده تا دچار مشکلاتی مانند اسهال یا سردرد نشوید.