بهترین کیک براونی خانگی را با این دستور درست کنید

کیک های براونی که به کیک خیس نیز معروف هستند بهترین و خوشمزه ترین نوع کیک هستند که طرفداران زیادی نیز در همه جهان دارد. ما بهترین براونی ها را در رستوران ها و کافه ها تجربه کرده ایم. درست کردن کیک براونی بنظر سخت می آید ولی برعکس شما به راحتی می توانید با اولیه ترین مواد یک براونی خوشمزه و شکلاتی برای خودتان آماده کنید و از خوردن آن به همراه قهوه و چای لذت ببرید.

خبر را برای من بخوان

بهترین کیک براونی خانگی را با این دستور درست کنید


کیک های براونی که به کیک خیس نیز معروف هستند بهترین و خوشمزه ترین نوع کیک هستند که طرفداران زیادی نیز در همه جهان دارد. ما بهترین براونی ها را در رستوران ها و کافه ها تجربه کرده ایم. درست کردن کیک براونی بنظر سخت می آید ولی برعکس شما به راحتی می توانید با اولیه ترین مواد یک براونی خوشمزه و شکلاتی برای خودتان آماده کنید و از خوردن آن به همراه قهوه و چای لذت ببرید.

چه چیزی به شما کمک می کند تا یک براونی خوشمزه و خوب داشته باشیم؟
راز یک براونی واقعاً عالی استفاده از شکلات ذوب شده و پودر کاکائو به علاوه کره به جای روغن است. زیرا کره طعم بهتری نسبت به روغن دارد. ترکیب آرد با مواد کیک باید به شکل کاملا تنظیم شده و به میزان درست باشد و شکر قهوه ای به جای سفید (برای رطوبت و جویدگی بیشتر) چیزی است که آن را قهوه ای و شکلاتی تر شان می دهد.

مواد لازم برای تهیه کیک براونی:

200 گرم / 14 قاشق غذاخوری کره

200 گرم / 1/4 فنجان چیپس شکلات تلخ

1 فنجان /175 گرم شکر قهوه ای

3 عدد تخم مرغ

1 قاشق چایخوری عصاره وانیل

1/2 فنجان /75 گرم آرد ساده

1/4 فنجان /30 گرم پودر کاکائو

180 گرم شکلات تلخ

دستور پخت:

ابتدا شکلات و کره را بر روی حرارت به روش بن ماری آب کنید و سپس تخم مرغ ها و وانیل را به مخلوط اضافه کنید و به خوبی هم بزنید. بعد از آن فقط آرد و پودر کاکائو را به مخلوط اضافه کنید و به خوبی هم بزنید و در آخر تکه ها شکلات را به آن اضافه کنید و درون قالب روکش دار بریزید.

مدت زمان پخت:

با استفاده از یک خلال دندان و نوع و میزان خیسی و رطوبت دلخواه تان می توانید کیک را در 3 مدت زمان تهیه کنید.

اگر می خواهید کیک خیسی زیادی داشته باشد( به مدت 24 دقیقه پخت) خلال دندان را در وسط آن فرو کرده و یک دقیقه نگه دارید اگر تکه های زیادی به آن چسبید، کیک شما حاضر است.

اگر می خواهید پخت و خیسی آن متوسط باشد ( مدت زمان 28 دقیقه پخت) به روش قبل خلال دندان را امتحان کنید اگر میزان کمتری کیک به خلال چسبید، کیک شما حاضر است.

و اگر می خواهید تنها اندکی میزان خیسی داشته باشد و بیشتر حالت کیک بودن خودش را حفظ کند ( به مدت 32 دقیقه پخت) خلال را امتحان کنید باید تنها 2 یا 3 تکه به آن بچسبد، کیک شما حاضر است.( به یاد داشته باشید بازهم کیک شما خیس خواهد بود و امکان ندارد خشک شود چرا که تنها 1/2 فنجان آرد دارد.