شیر طلایی یک نوشیدنی هندی می باشد که خواص بسیار بالایی برخوردار است. ما در اینجا قصد داریم تا روش تهیه کردن این نوشیدنی فوق العاده و خواص بسیار آن را به شما معرفی کنیم.
این نوشیدنی زرد رنگ که به شیر طلایی یا شیر زردچوبه نیز معروف است از گرم کردن شیر گاو و سپس ترکیب کردن ان با زردچوبه، دارچین، زنجبیل و برخی دیگر از انواع ادویه ها به دست می آید.
این نوشیدنی به عنوان یکی از دارو های سنتی برای تقویت سیستم ایمنی بدن شناخته شده و می تواند بدن را تقویت کند. شیر طلایی همچنین می تواند در پیشگیری از بیماری های مختلف نیز نقش مؤثری داشته باشد.
برای تهیه شیر طلایی شما لازم است تا 120 گرم شیر را با یک قاشق زردچوبه، یک تکه زنجبیل تازه رنده شده یا نصف قاشق پودر زنجبیل، نصف قاشق پودر دارچین و مقدار کمی فلفل سیاه مخلوط کنید. برای شیرین کردن ان نیز می توانید از یک قاشق عسل یا سیروپ افرا استفاده کنید.
حال در ادامه 10 خاصیت آن را برای شما خواهیک گفت.
1. سرشار از انواع آنتی اکسیدان ها می باشد.
2. به کاهش درد و التهاب مفاصل کمک می کند.
3. عملکرد حافظه و مغز را بهبود می بخشد.
4. حالت ای روحی شما را بهبود می بخشد.
5. خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد.
6. میزان قند خون را کاهش می دهد.
7. احتمال ابتلا به سرطان را کاهش می دهد.
8. خواص ضد باکتریایی، ضد ویروسی و ضد قارچ دارد.
9. می تواند باعث بهبود سلامت دستگاه گوارش شود.
10. سرشار از کلسیم و ویتامین دی بوده و می تواند در سلامت استخوان ها و دندان نقش داشته باشد.