غذا های سرخ شده بخش بزرگی از رژیم غذایی ما را تشکیل می دهند. یکی از مهم ترین عوامل در تعیین کیفیت غذا های سرخ شده روغن مورد استفاده برای آن می باشد.
هرچند مصرف زیاد غذا های سرخ شده بر روی سلامتی تاثیری منفی دارند اما شما می توانید با استفاده از روغن های مناسب تاثیرات منفی خوردن این غذا ها را کاهش دهید.
یکی از مهم ترین عواملی که لازم است در روغن سرخ کردنی دقت کنید، تحمل دمای روغن می باشد. اگر روغنی تحمل دمایی پایینی داشته باشد در سرخ کردن های طولانی مدت می تواند ترکیبات فوق العاده مضری ایجاد کند.
باید توجه داشته باشید که حتی اگر از روغن مناسبی استفاده می کنید سرخ کردن طولانی مدت غذا پیشنهاد نمی شود و می تواند برای سلامتی خطرناک باشد.
از طرف دیگر اگر از روغن های مناسب استفاده کرده و غذا را کم یا متوسط سرخ کنید می توانید همچنان به یک غذای سالم دسترسی داشته باشید.
حال ما در ادامه قصد داریم روغن های مفیدبرای سرخ کردن را به شما معرفی کنیم.
1. روغن نارگیل
2. روغن زیتون
3. روغن آووکادو
4. روغن بادوم زمینی
5. روغن پالم