جو یکی از اولین دانه هایی است که توسط بشر کاشته شده و دارای خواص بسیار زیادی است. این دانه بافتی نرم و جویدنی دارد که توسط یک پوسته نسبتا سفت احاطه شده است.
جو مصارف بسیار زیادی داشته و به طور عمده برای غذای انسان و حیوان کشت می شود. همچنین جو در تولید نوشیدنی آبجو یا همان دلستر نیز نقش زیادی دارد.
جو در کنار گندم، برنج و ذرت یکی از چهار غلات با کشت بسیار بالا در جهان بوده و سالانه 144 میلیون تن از آن تولید می شود.
ما در این خبر قصد داریم تا خواص خوردن جو را برای شما شرح دهیم.
1. سرشار از انواع مواد مغذی مانند ویتامین ها، مواد معدنی و پروتئین می باشد.
2. در کنترل قند خون نقش گسترده ای دارد.
3. سرشار از فیبر بوده و برای دستگاه گوارش مفید است.
4. می تواند به کنترل وزن کمک کند.
5. می تواند به کاهش سطح کلسترول کمک کند.
شما برای اضافه کردن جو می توانید آن را به شکل نان جو یا جو پرک استفاده کنید و از مزایای آن برای سلامتی بهره زیادی کسب کنید.