این روغن ها حتی از روغن پالم هم بدتر هستند
روغن یکی از مهم ترین مواد غذایی است که به طور روزانه مصرف می شود و تاثیرات عمده ای را بر روی سلامتی ما می گذارد. روغن های مختلف تاثیرات متفاوتی بر روی سلامتی می گذارند و باید در مصرف آنها دقت شود.
این روغن ها حتی از روغن پالم هم بدتر هستند
روغن یکی از مهم ترین مواد غذایی است که به طور روزانه مصرف می شود و تاثیرات عمده ای را بر روی سلامتی ما می گذارد. روغن های مختلف تاثیرات متفاوتی بر روی سلامتی می گذارند و باید در مصرف آنها دقت شود.
روغن پالم یکی از روغن هایی بود که چند سال پیش به دلیل مشکلاتی که به دلیل آن ایجاد شد بر سر زبان ها افتاده و به عنوان یک روغن بد در ذهن ها نقش بست.
این در حالی است که استفاده از روغن پالم طبیعی و تازه نسبت به بسیاری دیگر از روغن ها خطرات بسیار کمتری برای سلامتی ایجاد می کند.
البته این موضوع تا حد بسیار زیادی به نوع استفاده از روغن نیز بستگی دارد. هنگامی که شما از روغن برای سرخ کردن استفاده می کنید روغن پالم می تواند یک گزینه مناسب باشد.
اما در عین حال بسیاری از روغن های گیاهی موجود در بازار گزینه هایی کاملا نا مناسب به شمار می روند و می تواند در دما های بالا ترکیبات نامناسبی را ایجاد کنند که یرای سلامتی فوق العاده مضر هستند.
ما در اینجا قصد داریم این روغن ها را به شما معرفی کنیم. سعی کنید برای سرخ کردن غذا به جای این روغن ها از روغن نارگیل یا روغن زیتون استفاده کنید. چربی های حیوانی نیز می توانند گزینه های مناسبی برای سرخ کردن غذا باشند.
1. روغن سویا
2. روغن ذرت
3. روغن کانولا(کلزا)
4. روغن پنبه دانه
5. روغن سبوس برنج
6. روغن هسته انگور
7. روغن آفتاب گردان
8. روغن کنجد