میوه های خشک یکی از خوراکی ها هستند و همانطور که از اسم آن ها بر می آید از طریق خشک کردن میوه های تازه به دست می آیند و سرشار از خواص متنوعی هستند.
میوه های خشک به طور معمول بیشترین میزان آب خود را از دست داده اند و سرشار از ترکیبات مغذی مختلفی از جمله فیبر، آنتی اکسیدان ها و ریز مغذی ها هستند.
یک تکه از میوه خشک شده تقریبا همان مواد مغذی میوه تازه را دارا بوده و در حجم بسیار کمتری به شما ارائه می دهد. در نتیجه مصرف یک وعده از میوه های خشک شده می تواند میزان بسیار زیادی از مواد مغذی مختلف را برای شما به ارمغان بیاورد.
البته چند استثنا نیز در این میان وجود داشته و یکی از این ها ویتامین سی می باشد. میوه خشک شده از میوه تازه ویتامین سی بسیار پایین تری داشته و در فرآیند خشک شدن میزان بسیار زیادی از ویتامین سی موجود در میوه از بین می رود.
حال در ادامه انواع میوه های خشک شده را برای شما نام برده و یکی از مهم ترین مزایای خوردن آن را خواهیم گفت.
1. کشمش: می تواند خطر ابتلا به انواع مختلفی از بیماری ها را کاهش دهد.
2. آلو خشک: یک نوع میلین طبیعی بوده و می تواند باعث رفع یبوست شود.
3. خرما: در هنگام بارداری می تواند بسیار مفید بوده و همچنین از ابتلا به برخی بیماری ها جلوگیری کند.
البته باید توجه داشت که میوه های خشک شده سرشار از میزان بسیار زیادی از قند و کالری بوده و باید در میزان خوردن آنها دقت کرد.