زشت‌ترین آسمان‌خراش‌های دنیا را ببینید + تصاویر

در مطلب زیر چند ساختمان زشت دنیا را معرفی می‌کنیم.قطعا در دور و برتان ساختمان‌هایی را سراغ دارید که علیرغم هزینه زیادی که احداث آن‌ها در بر داشته، خیلی زشت از آب درآمده‌اند و حتی وصله ناجوری برای یک منطقه شده‌اند.

خبر را برای من بخوان

در مطلب زیر چند ساختمان زشت دنیا را معرفی می‌کنیم.

به گزارش موبوایران، قطعا در دور و برتان ساختمان‌هایی را سراغ دارید که علیرغم هزینه زیادی که احداث آن‌ها در بر داشته، خیلی زشت از آب درآمده‌اند و حتی وصله ناجوری برای یک منطقه شده‌اند. ساختمان باید متناسب با کاربری، فرهنگ، اقلیم، معماری سنتی و مردم یک ناحیه ساخته شود و جنبه‌های زیبایی‌شناسانه و خلاقانه در آن گنجانده شود.

بعضی از معماران و طراحان ساختمانی خطر می‌کنند و پروژه‌هایی را با سودای معروف شدن خود پیشنهاد می‌دهند. در این میان، برخی از محصولات آن‌ها خیلی زشت از آب درمی‌آیند.

در اینجا ۲۳ ساختمان زشت دنیا را با هم مرور می‌کنیم.

البته خاطرنشان می‌کنیم که این انتخاب توسط سایت architect ural digest انجام شده. شما ممکن است در برخی از آن‌ها زیبایی و خلاقیت‌هایی ببینید، اما این زیبایی‌ها و خلاقیت‌ها آنقدر نبوده که تحریریه این نشریه را قانع کند که نام ساختمان را از فهرست زشت‌ترین‌ها قلم بزنند!

پیداست که برخی از این ساختمان‌ها شاید اگر در جای دیگری بودند، ساختمان‌هایی بسیار قابل توجه قلمداد می‌شدند، اما همجواری آن‌ها با ساختمان‌های زیبای یک شهر با بافتی به کلی متفاوت یا نامتناسب آن‌ها با کاربردشان باعث شده که در این فهرست زشت‌ترین‌ها قرار بگیرند.

از چشم یک جهانگرد شاید برخی از این ساختمان‌ها عجیب و غریب و جالب باشند، اما از دید شهروندی که هر روز باید آن‌ها را بنگرد، همان‌ها غیرقابل تحمل هستند.

به هر حال اینگونه انتخاب‌های سلیقه‌ای هستند و معیار‌های زیبایی‌شناسانه هر یک از ما با دیگری متفاوت است.

بانکوک- ساختمانی به شکل فیل که در سال ۱۹۷۷ تکمیل شد.

پراگ- برج تلویزیون Žižkov – سال تکمیل ۱۹۹۲

هنگ کنگ: برج‌های دوگانه مرکز لیپو که در سال ۱۹۸۸ ساخته شدند

هتل تیانزی در چین- روی این هتل تصویر سه خدای خوشبختی چین، کار شده است. طبق کتاب رکورد‌های گینس، این‌ها بزرگ‌ترین نقاشی‌های ساختمانی دنیا هستند.

بانگوک- ساختمانی به نام روبوت

اوهایو – نوارک- ساختمانی که در سال ۱۹۷۷ تکمیل شد و به شکل یک سبد خرید است.

هتل Ryugyong پیونگ یانگ که متروک و بی‌استفاده مانده.

ابوظبی- ساختمانی که مقر شرکت الدار است.

شنیانگ چین- عمارت Fangyuan که با هزینه ۵۰۰ میلیون دلار ساخته شده

ساختمان ورایزون Verizon نیویورک که در سال ۱۹۷۵ تکمیل شد که به خودی خود ساختمان چندان زشتی نیست، اما همجواری آن در با پل بروکلین و ساختمان‌های مجاور، باعث شده که وصله‌ای ناجور باشد.

لندن- ساختمانی به نام Strata SE۱ که معمارش می‌خواسته با آن شکل یک ریش‌تراش برقی را تداعی کند.

کتابخانه کلی بلاروس

هتل بزرگ لیسبوا در ماکائو

ساختمان رادیوی براتیسلاوا که در سال ۱۹۸۳ بعد از ۱۶ سال تکمیل شد و به شکل یک هرم معکوس است: