8 روشی که با آن می توانید سیر را تا مدت های طولانی نگه دارید

اگر شما هم از عاشقان و علاقه مندان سیر باشید احتمالا همین الان هم یک دسته از آن را در خانه دارید. این گیاه با بافت جالب و زیبایی که دارد قابلیت های زیادی که در آشپزی دارد که می تواند جایگاه خود را برای همیشه در آشپرخانه شما حفظ کند. اما همانطور که می توانید نگهداری از سیر یک چالش بزرگ است چرا که سریعا در معرض خرابی و یا خشک شدن قرار می گیرد شما می توانید با این روش ها سیر را تا مدت طولانی نگهداری کنید.

خبر را برای من بخوان

8 روشی که با آن می توانید سیر را تا مدت های طولانی نگه دارید


اگر شما هم از عاشقان و علاقه مندان سیر باشید احتمالا همین الان هم یک دسته از آن را در خانه دارید. این گیاه با بافت جالب و زیبایی که دارد قابلیت های زیادی که در آشپزی دارد که می تواند جایگاه خود را برای همیشه در آشپرخانه شما حفظ کند. اما همانطور که می توانید نگهداری از سیر یک چالش بزرگ است چرا که سریعا در معرض خرابی و یا خشک شدن قرار می گیرد شما می توانید با این روش ها سیر را تا مدت طولانی نگهداری کنید.

در ادامه درباره روش های نگهداری سیر به شما خواهیم گفت.

سیر تازه را از طناب های آن به یکدیگر گره بزنید و در معرض هوای آزاد آویزان کنید.

در دمای پایین در یخچال نگهداری کنید.

سیر را به صورت کامل و به همراه پوست در فریزر قرار دهید.

سیر را رنده کرده و به همراه روغن دلخواه مانند روغن زیتون ترکیب کنید و به صورت قالبی در فریزر قرار دهید.

سیر را پس از پاک کردن در دمای 60 درجه سانتیگراد خشک کنید.

سیر پوست گرفته شده را در سرکه سفید به مدت 5 ماه در یخچال نگه داری کنید.

سیر را به همراه روغن بپزید و سپس آن را در محیط سرد یخچال ذخیره کنید.

پس از خشک کردن سیر در دمای بالا آن را به همراه ی ق.چ نمک در مخلوط کن بریزید و ب صورت پوره ای از دانه های ریز در جای خشک خنک نگهداری کنید.