دارچین ادویه ای است که از پوست داخلی درخت دارچین تهیه می شود. این ماده که به صورت ادویه و دمنوش از آن استفاده می شود به طور گسترده ای محبوب است و با فواید سلامتی مانند بهبود کنترل قند خون و کاهش برخی از عوامل خطر بیماری قلبی در ارتباط است. این ماده علاوه بر خاصیت موارد استفاده زیادی در آشپزی دارد اما ضررهایی که خوردن دارچین زیاد به شما می رساند شما را از خوردن آن پشیمان خواهد کرد.
دارچین به طور کلی دارای دو نوع کاسیا و سیلان است که به طور معمول همه افراد از نوع کاسیا استفافده می کنند. در حالی که مصرف دارچین کاسیا در مقادیر کم تا متوسط بی خطر است خوردن زیاد آن ممکن است باعث مشکلات سلامتی شود زیرا حاوی مقادیر زیادی از ترکیبی به نام کومارین است. تحقیقات نشان داده است که خوردن زیاد کومارین ممکن است به کبد شما آسیب برساند و خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهد.
استفاده از دارچین به مقدار کم به عنوان ادویه بی خطر است و شما را از فواید آن بهره مند می سازد. با این حال زیاد خوردن ممکن است عوارض جانبی خطرناکی ایجاد کند. برای یک فرد بزرگسال با میانگین وزنی 81 کیلو گرم میزان مناسب مصرف کومارین موجود در دارچین 8 میلی گرم است.
این میزان برای اندازه گیری یک قاشق چایخوری از دارچین برابر با 2.5 گرم کومارین است. اما در صورت مصرف زیاد داچین چه عوارض جانبی برای بدن شما خواهد داشت؟
1.ممکن است با برخی داروها تداخل داشته باشد
2. ممکن است باعث ایجاد مشکلات تنفسی شود
3. می تواند باعث کاهش قند خون شود
4. در ایجاد زخم دهان موثر است
5. باعث آسیب جدی به کبد می شود
6. خطر ابتلا به سرطان را بالا می برد