به جای گوجه از رب گوجه فرنگی استفاده کنید

گوجه فرنگی و رب گوجه یکی از ترکیب های جدا نشدنی در غذا های بسیاری از کشور های جهان به خصوص کشور های مدیترانه ای و ایران می باشد که طیف وسیعی از غذا ها را در بر می گیرد.

خبر را برای من بخوان

به جای گوجه از رب گوجه فرنگی استفاده کنید


گوجه فرنگی و رب گوجه یکی از ترکیب های جدا نشدنی در غذا های بسیاری از کشور های جهان به خصوص کشور های مدیترانه ای و ایران می باشد که طیف وسیعی از غذا ها را در بر می گیرد.

رب گوجه فرنگی به دلیل عطر و طعم خاص خود تنها به عنوان جایگزین گوجه فرنگی تازه محسوب نشده و خود به عنوان یک چاشنی مستقل در غذا های مختلف ظاهر می شود.

رب گوجه فرنگی مواد افزودنی چندانی نداشته و تنها به وسیله جوشانده شدن و افزودن مقدار اندکی نمک به دست می آید. همچنین به طور معمول حاوی شکر یا مواد نگه دارنده نیز نمی باشد.

رب گوجه فرنگی نسبت به گوجه فرنگی تازه از خواص آنتی اکسیدانی بسیار بالاتری برخوردار می باشد. تحقیقات نشان داده است که فرآورده های گوجه فرنگی پخته شده از سطح بسیار بالا تری از نوعی آنتی اکسیدان به نام لیکوپن برخوردار هستند.

لیکوپن نوعی آنتی اکسیدان می باشد که به دلیل خواص ضد سرطانی بسیار قوی خود و اثرات سلامتی خود بر روی پوست شناخته می شود.

همچنین اگر در هنگام تفت دادن رب گوجه فرنگی از روغن زیتون استفاده کنید شما نه تنها اسید های چرب مفید روغن زیتون را دریافت می کنید بلکه میزان آنتی اکسیدان و فعالیت آنتی اکسیدانی رب گوجه فرنگی نیز افزایش می یابد.

شما می توانید بر روی نان رب گوجه فرنگی تفت داده شده در روغن زیتون بکشید و سپس کمی پونه کوخی بر روی آن ریخته و در آخر بر روی آن پنیر پیتزا بریزید و تنها برای چند دقیقه توی فر بگذارید. بدین شیوه یک اسنک خوشمزه و سریع خواهید داشت.