تومور مغزی یکی از بزرگترین مشکلات سلامتی و از انواع سرطان ها می باشد که دلیل آن ایجاد شدن میزان زیادی از سلول های در حال رشد و تکثیر خارج از اراده انسان می باشد که به شکل یک توده در مغز جا می گیرند.
مهم ترین نکته درباره تومور مغزی این است که آن را سریع تشخیص داده و با پزشک در میان بگذارید تا هرچه سریعتر فرآیند درمان آن صورت بگیرد.
در شرایطی که توانایی صحبت کردن میتواند تحت تاثیر یک تومور مغزی قرار بگیرد، قدرت شنوایی انسان نیز میتواند تحت تاثیر آن قرار بگیرد.
گوشها نقش مهمی در شنوایی دارند، اما این مغز است که در نهایت صدا را پردازش میکند. این به معنای آن است که گوش و ساختار داخلی آن میتوانند شرایط خوبی داشته باشند، اما مسیرها و گیرندههای موجود در مغز این گونه نباشند.
یک نوع از تومور که میتواند قدرت شنوایی را تحت تاثیر قرار دهد، به نام نوروم آکوستیک شناخته میشود که ممکن است یک یا هردو گوش را تحت تاثیر قرار دهد.
آزمایشها در این زمینه از دست دادن شنوایی در فرکانسهای بالا و همچنین تشخیص ضعیف واژهها را نشان دادهاند.
تومورها میتوانند یک منطقه کوچکتر، جایی که سیستمهای رله شنوایی قرار دارند را تحت تاثیر قرار دهند یا اثرات جمعی مانند ایجاد فشار یا حتی حرکت مغز را با توجه به اندازه خود شکل دهند.
در نتیجه می توان گفت که اگر به شکل مشهودی دچار مشکلات شنوایی شدید و دلیل به خصوصی نیز برای آن نیافتید این موضوع را حتما با پزشک خود در میان بگذارید.