چگونه گوشت را در شیشه بپزیم ؟ گرفتن عصاره گوشت

این غذا مخصوص بیماران و کسانی که میخوان چاق بشن و کودکانیه که ضعیف هستند و رشد نمیکنند پیشنهاد میکنیم درست کنید و دقیقا مثل دارو عمل می کند

خبر را برای من بخوان

‍ پخت گوشت در ظرف شیشه ای

پخت غذا در شیشه یکی از روش های مرسوم پخت محسوب می شه که هم زمان پخت رو کم می کنه و هم طمع و مزه ی مواد غذایی رو حفظ می کنه


اگر در فر میپزید نباید در شیشه ای طرف رو ببندید چون باعث شکستن ظرف میشه و از کاغذ روغنی و فویل استفاده کنید
همچنین می تونید درب ( فلزی ) ظرف شیشه ای رو ببندید و در یک قابلمه آب قرار بدید تا آب داخل قابلمه به جوش بیاد و به آرومی بپزه و در این روش دقت کنید که سطح آب تا زیر در ظرف شیشه ای باشه .
برای این غذا می تونید گوشتتون رو از قبل مزه دار کنید و یا به همراه گوشت پیاز و ادویه دلخواهتون رو اضافه کنید
اگر پخت به این روش رو دوست داشتید یا تجربه ی استفاده از اون رو داشتید به ما بگید تا دستورهای بیشتری از این روش پخت براتون تهیه کنیم
مدت پخت در فر یک ساعت با دمای ۲۵۰ درجه

روش دوم

ابتدا گوشت رو شسته داخل شیشه ای که درب آن حتما فلزی باشد میریزیم به هر شیشه یک عدد ماهیچه،،حالا پیاز را ریز خرد کرده و به هر شیشه یک عدد پیاز خرد شده میریزیم سیب زمینی را نیز درشت خرد کرده و به شیشه اضافه میکنیم. فلفل و زردچوبه زده بعد درب شیشه را محکم میبندیم و داخل قابلمه پر آب گذاشته و قابلمه را روی حرارت میگذاریم تا به جوش آید. زیر قابلمه را کم میکنیم و سه ساعت زمان میدهیم تا بپزد

در حین پخت به قابلمه به هیچ وجه آب اضافه نمیکنیم چون باعث شکستن شیشه میشود. بعد از اینکه پخت خود گوشت آب میندازد و نیازی به افزودن آب ندارد،،حالا درب شیشه را که کمی خنک شده باز میکنیم و نمک و آب لیمو را افزوده و نیم ساعت دیگر زمان میدهیم تا جابیفتد

همچنین میتونید به جای گوشت از جگر استفاده کنید که اونم پر از خاصیته 😚

عصاره ما آماده شد بسیار لذیذ و برای بیماران همچون دارویی شفابخش است

نوش جان