هرچه سریع تر خوردن فلفل قرمز را متوقف کنید
مشکلات گوارشی یکی از مهم ترین مشکلات سلامتی در زندگی امروز است که افراد زیادی دچار آن هستند. حتی اگر خودتان مشکل معده نداشته باشید قطعا برخی از اطرافینتان هستند که معده ها و دستگاه گوارش ضعیفی دارند.
هرچه سریع تر خوردن فلفل قرمز را متوقف کنید
مشکلات گوارشی یکی از مهم ترین مشکلات سلامتی در زندگی امروز است که افراد زیادی دچار آن هستند. حتی اگر خودتان مشکل معده نداشته باشید قطعا برخی از اطرافینتان هستند که معده ها و دستگاه گوارش ضعیفی دارند.
یکی از مهم ترین عوامل تاثیر گذار در سلامت معده و دستگاه گوارش غذا های است که مصرف می کنید. در واقع می توان گفت که رژیم غذایی شما اولین تاثیر خود را بر روی معده شما می گذارد.
احتمالا شما نیز گرما، تندی، عطر و طعم فلفل در غذا را می پسندید و به بسیاری از غذا های خود فلفل اضافه می کنید. فلفل در کنار تمام مزایایی که دارد خطرات و عوارضی نیز دارد که لازم است از آن ها مطلع باشید.
منبع این عطر و طعم در فلفل ماده ای است که به عنوان کپسایسین شناخته می شود. کپسایسین همچنین در داروهای موضعی که برای درمان اختلالات مانند درد و آرتروز استفاده می شود و در عوامل کنترل شورش و عوامل محافظت شخصی مانند اسپری فلفل و گربه فلفل یافت می شود.
این ترکیب طبیعی با تحریک عصب های درد از طریق ترشح سوماتوستاتین روی بدن کار می کند. هرچند خوردن آن می تواند بسیار لذت بخش باشد اما می تواند دستگاه گوارش شما را دچار آسیب کند.
خوردن زیاد فلفل در غذا یا به صورت تازه می تواند باعث ایجاد درد های شکمی، اسهال، استفراغ، حالت تهوع و سوزش در هنگام بلع شود.
همچنین در هنگام تهیه وعده غذایی، اگر روغن های حاوی کپسایسین روی پوست بریزند، می تواند منجر به درد و قرمزی ناشی از تحریک شود.
به علاوه اگر آب فلفل به طور ناخواسته با چشم شما تماس پیدا کند درد شدید، پارگی و قرمزی ایجاد می کند. با استنشاق آن نیز کپسایسین می تواند باعث حمله آسم یا ناراحتی تنفسی در افراد مستعد شود.