بسیاری از اوقات پیش می آید که برای چندمین بار آب درون کتری را جوشانده و آن را مصرف می کنید. این کار می تواند خطرات متعددی را برای سلامتی شما ایجاد کرده و بیماری های مختلفی را ایجاد کند.
آبی که چند بار جوشانده شده است می تواند حاوی مواد خطرناک محلولی مانند آرسنیک و نیترات بوده که در نتیجه مصرف آنها شما دچار بیماری های مختلف کبدی، سنگ کلیه، سنگ کیسه صفرا، بروز سرطان و حتی ناباروری شود.
سعی کنید پس از هر بار استفاده از آب و جوشاندن آن، آب داخل کتری یا سماور را تعویض کرده و چای و دمنوش خود را با آب تازه تهیه کنید.
همچنین دقت داشته باشید که از آب های راکد مانده در ظروف، به خصوص ظروف پلاستیکی خودداری کنید چرا که ممکن است برخی مواد شیمیایی آن ظروف در آب حل شده و باعث مشکلات مختلفی ایجاد کند.
بهترین ظرف برای نگه داری آب ظروف مسی می باشد چرا که باکتری ها و دیگر مواد بیماری زای درون آب را می کشد و آبی که می نوشید را سالم تر از همیشه می کند.
در انتها نوشیدن فراوان آب را هرگز به یاد نبرید چرا که بسیاری از بدن برای بسیاری از واکنش هایی که انجام می دهد به آب نیاز دارد.