چگونه یک روغن زیتون خوب و باکیفیت را از بد تشخیص بدهیم؟

روغن زیتون یکی از محصولاتی است که به طور بالقوه بسیار برای سلامتی مفید است و یکی از سالم ترین روغن های خوراکی است. در نتیجه سالم بودن و طبیعی بودن آن بسیار برای سلامتی مهم است. به وسیله راه های زیر بهترین روغن زیتون با کیفیت را انتخاب کنید.

خبر را برای من بخوان

چگونه یک روغن زیتون خوب و باکیفیت را از بد تشخیص بدهیم؟


روغن زیتون یکی از محصولاتی است که به طور بالقوه بسیار برای سلامتی مفید است و یکی از سالم ترین روغن های خوراکی است. در نتیجه سالم بودن و طبیعی بودن آن بسیار برای سلامتی مهم است. به وسیله راه های زیر بهترین روغن زیتون با کیفیت را انتخاب کنید.

1.تست دو مرحله ای برای تعیین خلوص روغن زیتون: دو تا چهار قاشق غذاخوری روغن زیتون را در شیشه مربا بریزید. در آن را محکم ببندید. شیشه را به مدت 24 ساعت در یخچال قرار دهید. اگر روغن به حالت انجماد در بیاید چربی تکثیر نشده و روغن زیتون طبیعی است. اگر روغن به صورت مایع باقی بماند، روغن چندگانه ی غیر اشباع است و روغن زیتون طبیعی نیست.

2.فساد روغن از فروشگاه شروع مي شود، زيرا حرارت و نور ، بزرگترين دشمن روغن زيتون است . از خريدن روغن هايي كه در بطري ها بسته بندي هاي شفاف عرضه مي شوند يا در ويترين هاي مغـازه هـا در معـرض نـور قـرار مـي دهنـد خودداري كنيد.

3.روغن را استشمام كنيد بايد بوي زيتون احساس شود يا شايد به طور خيلي جزئي بوي سبزي يا سيب داشته باشد .

بهترین روش نگه داری روغن زیتون :
هنگامي كه آن را به منزل مي بريد در جاي خنـك و تاريـك قرار دهيـد و درب آن را بلافاصله بعد از مصـرف ببنديـد زيرا روغن زيتون به شـدت بوها و مزه هـاي غذاهاي ديگر را به خود جـذب مي كنـد و در اثر تمـاس با اكسيـژن به شدت فاسد مي شود . براي نگهداري روغن زيتون مي توان از ظروف سراميكي يا پلاستيكي تيره استفاده كرد . نگهداري روغن در جـاي گـرم به سرعت باعث كهنگي آن مي گردد . روغن خالص طبيعي در ايران به روغن خام و بودار معروف است.