10 اشتباه بزرگ درباره غذا که نباید آنها را انجام دهید
اشتباهات بسیاری زیادی درباره غذا وجود دارد که از نگهداری تا پخت آن را شامل می شود. رعایت نکردن برخی موارد و اشتباه انجام دادن آنها می تواند باعث شود تا کیفیت مواد غذایی شما کاهش یافته و یا حتی باعث بیماری شما شود.
10 اشتباه بزرگ درباره غذا که نباید آنها را انجام دهید
اشتباهات بسیاری زیادی درباره غذا وجود دارد که از نگهداری تا پخت آن را شامل می شود. رعایت نکردن برخی موارد و اشتباه انجام دادن آنها می تواند باعث شود تا کیفیت مواد غذایی شما کاهش یافته و یا حتی باعث بیماری شما شود.
مواد غذایی که ما روزانه مصرف می کنیم به شکل ویژه ای با سلامتی ما در ارتباط هستند و می توانند بر روی آن تاثیر بگذارند. در نتیجه انجام اشتباه درباره مواد غذایی می تواند بسیار خطرناک باشد.
ممکن است برخی از اشتباهات نشات گرفته از عادات ما باشد. همه ما می دانیم که تغییر برخی از عادات بسیار سخت می باشد اما هنگامی که حرف غذا می شود تغییر انها می تواند بسیار مفید و گاهش بسیار ضروری باشد.
در ادامه ده اشنتباه بزرگ درباره غذا که نباید آنها را انجام دهید را به شما خواهیم گفت.
1. دور ریختن نان کهنه و بیات شده: اگر نان شما سالم است دور ریختن آن نه تنها اصراف بوده بلکه هزینه شما را نیز افزایش می دهد. کافی است تنها آن را کمی خیس کرده و سپس در ماهیتابه با دمای ملایم قرار دهید تا نان شما دوباره تازه شود.
2. پختن استیک بالافاصله پس از خارج کردن ان از فریزر
3. نگه داشتن سس مایونز برای مدت طولانی (بیش از دو ماه)
4. نگه داری از نوشیدنی ها در در یخچال: شما نباید همه نوشیدنی ها را در در یخچال نگهداری کنید چرا که دمال محفظه جلوی در یخچال پایین تر از بقیه قیمت های یخچال است.
5. نگهداری از گوجه در یخچال
6. رها کردن کره بدون هیچ پوششی در یخچال یا فریزر، چرا که می تواند بو های مختلف را به خود جذب کند.
7. نگه داری از پنیر درون یک پوشش پلاستیکی
8. نگهداری پیاز و سیب زمینی در یک کنار یکدیگر
9. اضافه کردن روغن به ماکارونی در حال جوشیدن
10. تهیه قهوه با آب در حال جوشیدن، بهترین زمان برای تهیه قهوه آبی است که چند دقیقه مانده تا به جوش بیاید.