یکی از محبوب ترین نوشیدنی در جهان و به خصوص ایران چای می باشد که انواع بسیار زیادی دارد. دو نوع کلی آن چای خارجی و ایرانی محسوب می شود. ما در اینجا قصد داریم به شما بگوییم که کدام بهتر است.
چای خارجی دارای مواد شیمیایی افزودنی (رنگ دهنده و عطردهنده مصنوعی) است. همچنین برگهایی که برای تولید چای خارجی استفاده میشود، معمولا از برگهای درجه چندم بوته چای است و برگ درجه یک نیست.
هنگامی که از برگ چای درجه یک استفاده نشود برای تولید انبوه چای مجبور به استفاده از افزودنی های شیمیایی هستند که می تواند برای سلامتی مضر باشد.
اما از طرف دیگر رنگ و طعم چای ایرانی مرغوب، بسیار دلنشین است و نیازی به عطر و رنگ مصنوعی ندارد.
به علاوه برای تولید انبوه چای، نیاز است که آن را به شکل صنعتی یا تجاری تولید کنند به طوری که در یک زمین با متراژ مشخص، میزان زیادی از برگ چای تولید شود. بنابراین از کود و مواد شیمیایی در پرورش بوتهی چای استفاده خواهد شد.
اما چای ایرانی تنها چای است که در جهان بدون هیچ گونه سمی تولید می شود که این ویژگی به دلیل شرایط اقلیمی حاکم بر مناطق شمالی کشور است و چای به روش سنتی تولید می شود.
برای متفاوت کردن طعم چای ایرانی (به جای استفاده از چای خارجی عطری)، میتوانید از دارچین، هل، لیمو و مواد طبیعی استفاده کنید.
اضافه کردن این افزودنی ها به چای علاوه بر آنکه عطر و طعم فوق العاده به شما ارائه می دهد می تواند خواص باور نکردنی ای به چای بدهد که در درمان بیماری ها و بهبود سلامت بدن نیز مؤثر می باشد.