به پاستا، ماکارونی نگوییم، تفاوت آن ها چیست؟
یکی از اشتباهات رایجی که همه ما انجام می دهیم این است که ماکارونی و پاستا را یکی می دانیم و اسم آن ها را اشتباه می گوییم. درحالی که طرز تهیه و کاربرد آن ها کاملا با یکدیگر متفاوت است ولی ما هر دوی آن ها را به یک اسم می خوانیم اما اگر بخواهیم شبیه یک ایتالیایی به آن ها نگاه کنیم تفاوت آن ها درک می کنیم. تفاوت پاستا و ماکارونی چیست؟
به پاستا، ماکارونی نگوییم، تفاوت آن ها چیست؟
یکی از اشتباهات رایجی که همه ما انجام می دهیم این است که ماکارونی و پاستا را یکی می دانیم و اسم آن ها را اشتباه می گوییم. درحالی که طرز تهیه و کاربرد آن ها کاملا با یکدیگر متفاوت است ولی ما هر دوی آن ها را به یک اسم می خوانیم اما اگر بخواهیم شبیه یک ایتالیایی به آن ها نگاه کنیم تفاوت آن ها درک می کنیم. تفاوت پاستا و ماکارونی چیست؟
پاستا یک غذای کاملا ایتالیایی است کهتنوع یخلی زیاد برای آن وجود دارد. پاستا در فرم های متفاوتی درست می شود و در کنار سس های متنوعی پخته می شود. به طور کلی خمیر پاستا از ترکیب آرد، تخم مرغ و نمک درست می شود و یکی از معروف ترین فرم های پاستا ماکارونی است!
ماکارونی یکی از معروف ترین فرم های پاستا است. وقتی می گوییم ماکارونی منظور ما پاستاهای لوله ای خم شده یا C شکل هستند. مانند سایر انواع پاستا خواص ماکارونی خیلی زیاد است و باعث تقویت بدن، تامین انرژی و جلوگیری از افزایش اشتهای کاذب می شود.
با وجود شباهت های بین پاستا و ماکارونی شکل و ظاهر یکی از مهم ترین فاکتور ها برای تفاوت بین این دو است. پاستا به شکل های مختلفی مانند لازانیا و ماکارونی تولید می شود و فرم های متنوع شکلی دارد در صورتی که ماکارونی فقط به شکل لوله ای و C شکل تولید می شود.
اگر چه آماده سازی اولیه و مواد اولیه ماکارونی و پاستا تا حدودی یکسان است اما روش تولید ان ها تفاوت های قابل توجهی دارد. پاستا را می توان به صورت دستی و خانگی و یا ماشین توید کرد اما بخاطر شکل خاص ماکارونی فقط با ماشین آلات مخصوص قابل تولید است.