سایت خبری طلا

فرصتها و چالشهای سرمایه گذاری در فضای مجازی + تصویر

سایت طلا: روزگذشته نشست تخصصی سایت طلا با عنوان "فرصتها و چالشهای سرمایه گذاری در فضای مجازی" با حضور کارشناسان بازار سرمایه برگزارشد.


به گزارش سایت طلا، دومین نشست تخصصی سایت طلا، بعد ازظهر روز گذشته با عنوان "فرصتها و چالشهای سرمایه گذاری در فضای مجازی" با حضور کارشناسان بازار پول و سرمایه در محل سالن نشست رسانه های برخط ششمین نمایشگاه رسانه های دیجیتال برگزارشد.

در ابتدای این مراسم علی معیری، مدیر سایت طلا گزارشی از روند فعالیت این سایت به حضار ارائه نمود و از ایجاد فضای شبکه اجتماعی جدید طی آینده ای نزدیک توسط این سایت خبر داد.

محمد کشتی آرای رئیس اتحادیه کشوری طلا و جواهر در نشست این سایت با اشاره به روند قیمتی طلا طی سالهای گذشته اظهار داشت: از سال2008 میلادی که رکود اقتصادی آمریکا شروع شده و این موج در سراسر جهان جریان یافته بهای جهانی طلا با رشد مواجه شده است.

کشتی آرای در ادامه تصریح کرد: با توجه به نیاز بخش صنعت طلا و جواهر پیشنهادات وابسته ای به فارغ التحصیلان رشته های متالوژی ، متالیک و طراحی شده است که می تواند کمک شایانی به رشد این بخش داشته باشد.

رئیس اتحادیه کشوری طلا و جواهر کشور در خصوص چشم انداز بهای جهانی طلا در آینده با بیان اینکه میزان مصرف طلا در جهان افزایش یافته و روز به روز تقاضای آن بیشتر می شود اذعان داشت: روند بهای جهانی طلا در آینده نیز صعودی خواهد بود.

دکتر نصیری کارشناس اقتصادی بازار بورس و سرمایه ، در ادامه این نشست
پس از بررسی بازار پول از طریق عرضه وتقاضای آن و با بیان این نکته که به نظر می رسد در اسلام بازار پول به معنای قرض پول و دریافت عایدی ثابت وجود ندارد افزود:از جنبه معاملاتی،احتیاطی و سفته بازی با توجه به تقاضای پول از منظر سفته باری،این تقاضا برای پول،نیاز به شکل گرفتن بازار سرمایه و مالی است.

دکتر نصیری همچنین تصریح کرد: فصل اشتراک بازار پول و سرمایه از منظر تئوریکی تقاضای سفته بازی پول است که تابع معکوس از نرخ بهره است.

این کارشناس اقتصادی گفت: رشد معاملات اینترنتی و آنلاین علاوه براینکه باعث سرعت بخشیدن به معاملات مالی شده است و اگر این معاملات به منظور گرفتن gainباشد نه اینکه به سرمایه گذاری نمی انجامد باعث تغییر در توزیع مجدد درآمد شده و می تواند در آینده برعدم توزیع مناسب درآمد و رشد بیش از حد ثروتمندان گردد و بحران های مالی را گسترش دهد.

وی همچنین اشتباه این افراد را در اعتماد به نفس بیش از حد آنها، ساده انگاری این افراد در محاسبات و تغییر قیمتها و احساساتی عمل نمودن این افراد درمعاملات دانست .