یکی از اصلی ترین راه های نگهداری غذا ها و خوراکی های مختلف نگهداری آنها در یخچال و فریزر می باشد. اما هر غذایی را تا چه مدت زمانی می توان در یخچال و فریزر نگهداری کرد؟
شیر تازه : در یخچال ۵ تا ۷ روز
شیر بسته بندی باز شده : در یخچال ۲ تا ۳ روز
خامه چربی گرفته شده : در یخچال ۱۰ روز
خامه چرب : در یخچال ۱ روز
ماست : در یخچال ۷ روز
پنیر پیتزا : در یخچال ۶-۱۲ هفته ، در فریزر ۶ ماه
کره : در یخچال ۲ هفته – در فریزر ٨ ماه
بستنی : در فریزر۲ ماه
تخم مرغ تازه با پوست : در یخچال ۳ هفته
تخم مرغ آب پز سفت : در یخچال ۱ هفته
گوشت گوساله (استیک) : در یخچال ۳ تا ۵ روز ، در فریزر: ۶ ماه
مرغ – بوقلمون تکه شده : در یخچال ۱ تا ۲ روز ، در فریزر: ٣ ماه
مرغ – بوقلمون درسته : در یخچال ۱ تا ۲ روز ، در فریزر: ۱ هفته
دل و جگر مرغ: در یخچال ۱ تا ۲ روز ، در فریزر: ٢ ماه
گوشت پخته شده : در یخچال ۱ – ۲ روز ، در فریزر: ٢ ماه
گوشت گوسفند کباب شده یا خردشده: دریخچال ۳-۵ روز، در فریزر:۶ ماه
سوسیس : در یخچال ۱ تا ۲ روز ، در فریزر: ۳ تا۴ ماه
انواع گوشت (دل ، جگر، زبان) : در یخچال ۱تا۲ روز ، در فریزر: ۳-۴ ماه
فیله ماهی : در فریزر : ٨ ماه
سبزی خورشت يا كوكو 2 تا 3 ماه در فریزر
سیب : در یخچال ۱ماه ، در فریزر: ٦ ماه
زردآلو، گوجه، هلو، انگور، گلابی و آلو: در یخچال ۳-۵ روز ، در فریزر:۸-۱۲ ماه
موز : در فریزر: ۸-۱۲ ماه
گیلاس : در یخچال ۲-۳ روز، در فریزر: ٤ ماه
پرتقال، لیموها ، گریپ فروت: در یخچال ۲ هفته ، در فریزر: ۴ ماه
کیوی : در یخچال ۳تا ۵ روز، در فریزر: ۴-۶ ماه
خربزه، هندوانه ، طالبی : در یخچال : ۱ هفته، در فریزر: ٤ ماه
آناناس: در یخچال ۲-۳ روز ، در فریزر: ۴ ماه
، هویج، کلم بروکلی، لوبیاها و کدوتنبل: در یخچال ۳-۵ روز ، در فریزر: ٦ ماه
گل کلم : در یخچال ۱ هفته ، در فریزر: ٦ماه
جعفری : در یخچال ۲-۳ روز
ذرت: در فریزر : ٥ ماه
پیازچه: در یخچال ۳-۵ روز
کرفس : در یخچال ۱ هفته ، در فریزر: ٦ ماه
اسفناج : در یخچال ۳-۵ روز، در فریزر: ٥ ماه
کاهو : در یخچال ۱ هفته
قارچ ها و بامیه : در یخچال ۱-۲ روز ، در فریزر: ۸ ماه
ترب و تربچه : در یخچال ۲ هفته
کدو: در فریزر : ۸ ماه
نان : در فریزر : ۶ ماه
پنیر: در یخچال ۳-۷ روز ، در فریزر: ۴ ماه
شیرینی دانمارکی: در فریزر: ١ ماه