سبزیجات یکی از مهم ترین منابع ویتامین ها و مواد معدنی می باشد که برای بدن بسیار ضروری هستند. اما متاسفانه بخش بزرگی از ویتامین های موجود در ان هنگام پخت از بین می روند.
احتمالا تا امروز زیاد شنیده اید که دمای بالا و پخت و پز ویتامین سی موجود در غذا را نابود می کند. متاسفانه باید بگوییم که این موضوع حقیقت داشته و ویتامین C در دما های بالا به راحتی تغییر شده داده و از بین می رود.
ویتامین سی یکی از ضروری ترین ویتامین ها برای بدن می باشد. یکی از مهم ترین مزایای این ویتامین تقویت سیستم ایمنی بدن و مبارزه با عوامل بیماری زا است.
اگر می خواهید که هنگام پخت و پز سبزیجات و به خصوص سیب زمینی ویتامین های موجود در آنها را از دست ندهید لازم است تا از کمترین میزان آب استفاده کرده و زمان و دمای پخت را نیز به حداقل برسانید.
به طور عمده می توان گفت که استفاده از ماکرویو برای پخت برخی از سبزیجات مانند سیب زمینی بهترین راه می باشد چراکه به حداقل میزان آب نیاز داشته و مدت زمان و دمای پخت نیز پایین می باشد.
اما اگر قصد دارید تا سبزیجات را در آب بپزید سعی کنید که از حداقل میزان آب استفاده کرده و اجازه دهید که آنها بخار پز شوند. بدین شکل می توانید بالا ترین کیفیت و مواد مغذی را از آنها انتظار داشته باشید.
و در آخر هیچگاه فراموش نکنید که سبزیجاتی مانند سیب زمینی را همیشه با پوست بپزید چرا که نه تنها پوست سیب زمینی حاوی ویتامین های زیادی است بلکه پخت آن با پوس به حفظ ویتامین ها در هنگام پخت نیز کمک می کند.