در این مطلب با غذاها و خوراکیهایی آشنا خواهید شد که از نظر بسیاری از مردم ممکن است چندش آور تلقی شوند.
در هر قسمت از کره زمین مردم ذائقه متفاوتی دارند و ممکن است چیزی مورد پسندشان باشد و طعمش را دلپذیر بدانند که مردمی در جایی دیگر از کره زمین آن غذا را چندش آور بدانند. در کنار ذائقه فرهنگ، تاریخ و تمدن یک سرزمین نقش زیادی در خوراک و غذاهای سنتی مردم ایفا میکند. در ادامه برخی از این خوراکیها را که به عقیده برخی ممکن است چندش آورترین باشند، میخوانید.
شیراکو، ژاپن
واژه شیراکو در زبان ژاپنی به معنای بچههای سفید است اما این اسم به عنوان غذا به کیسه اسپرم ماهی اتلاق میشود. این غذا دستور تهیه خاصی ندارد و معمولا کیسه اسپرم قلابچه ماهی یا بادکنک ماهی را به صورت خام میخورند. گفته میشود این غذا طعم خامه مانندی دارد.
چشم ماهی تن، ژاپن
اساسا هیچ بخش ماهی تن در ژاپن دور ریختنی محسوب نمیشود. به همین دلیل در سوپر مارکتهای ژاپن به راحتی میتوان آن را پیدا کرد. تهیه آن هم ساده است؛ آن را جوشانده و بخارپز کرده و با سیر و سس سویا میخورند.
بالوت، فیلیپین
بالوت که غذایی خیابانی در فیلپین محسوب میشود، در واقع جنین نیمه رشد کرده اردک است که زنده زنده در تخم خود جوشانده و با نمک و سرکه خورده میشود.
رتیلهای ترد، کامبوج
سوپ تخم مورچه سفید، لائوس
ژله بینی گوزن شمالی، کانادا
کاسو مارسو، ایتالیا
این خوراکی که به عنوان پنیر فاسد شناخته میشود از نوعی پنیر تهیه میشود که خراب شده است. مدتی بعد از خراب شدن پنیر به آن لاروهای مگس پنیر اضافه میکنند و پس از مدتی کرمها از لارو بیرون میآیند و در پنیر سوراخهایی ایجاد کرده و چربیها را هضم میکنند. جالب است بدانید که این پنیر به همراه کرمهای زنده درونش خورده میشود.
هاکارل، ایسلند
تخم مرغ هزار ساله، چین
پای استارگیزی، انگلیس
پودینگ سیاه
تمساح، استرالیا ، جنوب شرقی آسیا و آفریقا
در حالت عادی تمساح باعث ترس بسیاری از افراد میشود و شاید باورش سخت باشد برخی نه تنها از این حیوان نمیترسند که طعم آن را دوست دارند! ظاهرا طعم گوشت این حیوان چیزی بین طعم مرغ و خرچنگ است.
قلب مار کبری ویتنام
این مورد شاید یکی از دلخراشترین خوراکیها باشد. ویتنامیها برای تهیه این غذا قلب مار کبری را در حالی که مار هنوز زنده است در میآورند و وقتی همچنان در حال تپیدن است در لیوان نوشیدنی خود میاندازند.