نفخ یکی از مشکلات مربوط به دستگاه گوارش می باشد که به طور معمول بر اثر خوردن برخی از غذا ها به وجود می آید. نفخ می تواند با دلدرد و برخی دیگر از بیماری های گوارشی نیز بشود.
طبق نظر متخصصین نفخ به طور عمده بر اثر ایجاد گاز اضافی در بدن به وجود می آید که می توانید ناشی از بلعیدن بیش از حد غذا به همراه غذا خوردن یا مصرف برخی از غذا های خاص باشد.
اگر یک وعده غذایی بسیار بزرگ داشته اید یا غذا های ایجاد کننده نفخ خورده اید بسیار طبیعی است که احساس نفخ داشته باشید اما اگر همواره دچار این مشکل هستید لازم است به پزشک مراجعه کنید.
اما به هر حال این واقعیت وجود دارد که نفخ حتی گاه به گاه نا خوشایند است و حتی در مواردی ممکن است با شرمساری شما همراه باشد و در نتیجه ترجیح می دهید از آن پرهیز کنید.
در ادامه غذا های ایجاد کننده نفخ را به شما خواهیم گفت.
1. غذا های فرآوری شده مانند سوسیس و کالباس
2. غذا هایی که روغن و چربی زیادی دارند.
3. لبنیات
4. سیب
5. لوبیا
6. انواع کلم ها
شما می توانید با خوردن غذا هایی مانند موز و مارچوبه از ایجاد نفخ جلوگیری کنید.