آخرین آمار کرونا در کشور/۴۰۳۸ تن در وضعیت شدید بیماری/جایگاههای سوخت از اماکن پرخطر ابتلا به کروناست
سخنگوی وزارت بهداشت از شناسایی ۶هزار و ۴۲۰ بیمار جدید کووید۱۹ در کشور طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.
به گزارش سایت طلا، دکتر سیماسادات لاری گفت: از دیروز تا امروز ۷ بهمن ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۶ هزار و ۴۲۰ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۵۹۰ نفر از آنها بستری شدند.
وی ادامه داد: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به یک میلیون و ۳۸۵ هزار و ۷۰۶ نفر رسید.
لاری همچنین گفت: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۷۹ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۵۷ هزار و ۵۶۰ نفر رسید.
وی افزود: خوشبختانه تا کنون یک میلیون و ۱۷۷ هزار و ۳۶۷ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
به گفته لاری، ۴۰۳۸ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
وی گفت: تا کنون ۹ میلیون و ۱۵ هزار و ۳۷۶ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
سخنگوی وزارت بهداشت همچنین گفت: بر اساس آخرین تحلیل ها، ۱۸ شهرستان کشور در وضعیت نارنجی، ۱۵۴ شهرستان در وضعیت زرد و ۲۷۶ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.
جایگاههای سوخت از اماکن پرخطر ابتلا به کروناست
دکتر سیما سادات لاری، گفت: پمپ بنزینهاو ایستگاههای CNG از اماکن پر خطر ابتلا به کووید۱۹ هستند و لزوم رعایت نکات بهداشتی در این اماکن از اهمیت ویژه برخوردار است. توصیه میکنیم در مراجعه به جایگاه سوخت باک خودروی خود را به طور کامل پر کنید تا کمتر مجبور به مراجعه به این مراکز شوید.
وی افزود: قبل از مراجعه به جایگاههای سوخت با خودتان دستکش یکبار مصرف به همراه داشته باشید و کارت سوخت خود را به دقت و بدون تماس دست وارد محل کارتخوان کرده و با دست دارای دستکش رمز خود را وارد کنید. از تماس مستقیم دست با نازل دستگاه سوخت خودداری کنید و از پرداخت وجه نقد نیز خودداری کنید.
لاری ادامه داد: تا حد امکان کارت بانکی را خودتان در دستگاه اخذ وجه کشیده و از اپراتور بخواهید رمز را وارد کند و یا خودتان با دستکش رمز کارت بانکی را وارد کنید. ضروری است در طول مدت حضور در پمپ بنزین از تماس دست با چشم، بینی و دهان خودداری کنید.
وی افزود: در پایان فرایند سوختگیری دستکش را به شکلی از دست خارج کنید که هیچ نقطهای از بدنتان با قسمت بیرونی دستکش در تماس نباشد و دستکش را در سطل زباله بیندازید. در اولین فرصت ممکن پس از اتمام سوختگیری کارت سوخت و کارت بانکی خود را ضد عفونی کرده و نسبت به شستن و یا ضد عفونی کردن دستها اقدام کنید.