ابتلا به سرطان به دلایل مختلفی از جمله ژنتیک، سبک زندگی، آلودگی های محیطی، بیماری های زمینه ای، داروها و نوع تغذیه شما بستگی دارد. در نتیجه نقش شما در ابتلا به سرطان صفر نیست و شما می توانید به شکل موثری از ابتلا به سرطان خود و عزیزانتان جلوگیری کنید. این 6 خوراکی به شما در جلوگیری از ابتلا به سرطان به شما کمک می کنند و بعد ازخوردن آن ها سرطان نخواهید گرفت.
1.سیب: سیب حاوی پلی فنول می باشد. پلی فنول ها ترکیبات گیاهی هستند که دارای خواص ضدالتهابی و ضد سرطانی می باشند.
2.گردو: گرو حاوی ماده ای به نام پدونکلاژین است که این ماده می تواند در کاهش خطر سرطان سینه موثر باشد.
3.هویج: هویج غنی از مواد مغذی ضروری از جمله ویتامینA ویتامین K و آنتی اکسیدان ها می باشد. همچنین بتاکاروتن موجود در آن باعث افزایش سطح سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از برخی از سرطان ها می شود.
4. توت ها: توت ها سرشار از انواع ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر هستند. همچنین آنتی اکسیدان موجود در توت ها برای سلامتی بدن لازم است. توت ها می توانند خطر سرطان هایی مانند سرطان کولون و سرطان سینه را کاهش دهند.
5.ماهی های چرب: ماهی های چرب از قبیل سالمون، خال مخالی و کولی سرشار از ویتامینB و امگا 3 هستند. گنجاندن غذاهای دریایی در رژیم غذایی خطر سرطان هایی چون سرطان پروستات و کولور کتال را کاهش می دهد.
6. حبوبات: حبوبات از قبیل لوبیا، نخود و عدس غنی از فیبر هستند. حبوبات می توانند باعث کاهش خطر ابتلا به سرطان های سینه و کولورکتال شوند.