یکی از خوشمزه ترین و خوشبو ترین میوه های استوایی و گرمسیری انبه است. انبه در جنوب ایران کشت می شود و دارای طرفداران زیادی در ایران است. این میوه مانند دیگر میوه ها نیز دارای خواص زیادی برای سلامت شما است و بسیاری از پزشکان به مصرف آن توصیه کرده اند اما انبه نیز در برخی مواقع و برخی گروه های خاص می تواند در صورت مصرف مرگبار تلقی شود و جان شما و عزیزانتان را به خطر بیندازد.
زمانی که گرسنه هستید: خواص اسیدی انبه می تواند یاعث تحریک ترشح اسید معده شده و خطر بیمار های گوارشی را افزایش دهد.
انبه خیلی رسیده: زمانی که انبه خیلی رسیده باشد بدن می تواند میزان زیادی ویتامین c جذب کند که این می تواند برای بدن مناسب نباشد.
خوردن چند انبه به طور همزمان: نباید در خوردن انبه زیاده روی کرد به ویژه کسانی که دارای تب و لرز، اضافه وزن، چاقی و دیابت هستند باید در مصرف این میوه دقت کنند.
دیابت و مصرف انبه: افرادی که مبتلا به بیماری دیابت هستند باید از مصرف انبه رسیده اجتناب کنند زیرا این میوه سرشار از قند است.
آس و مصرف انبه: به این دلیل که انبه دارای مواد آلرژی زا است از مصرف آن برای کسانی که به آس مبتلا هستند پرهیز کنید.
آلرژی به مصرف انبه:از علائم رایج آلرژی به خارش دور دهان و لب، خسکی زبان، خشکی چشم و کهیر اشاره کرد در موارد شدید این آلرژی می تواند باعث درد شکم، ورم و تنگی نفس می شود