شب ها میوه نخورید
مصرف میوه در هنگام شب باعث بالا رفتن سطح قند خون و همچنین انسولین بدن شده که این شرایط به خواب رفتن را برای بدن مشکل خواهد کرد
شب ها میوه نخورید
مصرف میوه در هنگام شب باعث بالا رفتن سطح قند خون و همچنین انسولین بدن شده که این شرایط به خواب رفتن را برای بدن مشکل خواهد کرد. در نتیجه از خوردن میوه بهنگام شب خودداری کنید و همچنین ساعت قبل از خواب از خوردن هرگونه وعده غذایی نیز خودداری کنید.
چرا شب ها نباید دیر وقت چیزی بخوریم؟
تحقیقی بر روی افراد چاق نشان داد، کسانی که شب ها دیرتر غذا می خوردند، در مقایسه با آن هایی که شب ها زودتر شام می خوردند، شاخص توده ی بدنی و چربی بیشتری داشتند.
۲- دچار سوزش معده می شوید
اگر تا به حال برایتان پیش آمده که اواخر شب غذای خیلی تند یا خیلی سنگینی خورده باشید، احتمالاً سوزش معده را هم تجربه کرده اید، همان درد سوزش داری که در قفسه ی سینه احساس می شود و گاهی با احساس یک مزه ی تلخ یا اسیدی در دهان همراه است. این اتفاق زمانی می افتد که اسید معده وارد مری می شود و این مسأله باعث به وجود آمدن مشکلی به نام رفلاکس اسید معده می شود. تقریباً از هر ۵ نفر، یکی به بیماری بازگشت اسید به مری دچار است که نوع بلند مدت تری از رفلاکس اسید معده به شمار می رود و به مرور می تواند منجر به مشکلات خطرناکی شود.
۳- فشار خون تان بالا می رود
دیر غذا خوردن می تواند باعث بالا رفتن فشار خون شود، به ویژه در کسانی که خود مشکل فشار خون بالا را دارند. تحقیقی بر روی ۷۰۰ نفر نشان داد، کسانی که ظرف ۲ ساعت قبل از خواب غذا می خوردند، در مقایسه با کسانی که قبل از خواب هیچ غذایی نمی خوردند، فشار خون بالاتری داشتند. به گفته ی این محققان، دیر غذا خوردن بیشتر از مصرف غذاهای نمک دار، باعث افزایش فشار خون شرکت کنندگان شده بود. این در حالی است که ماده ی سدیم را مهم ترین عامل بالا رفتن فشار خون می دانند. به گمان پژوهشگران، وقتی دیر غذا می خوریم، بدن هوشیار می ماند، در نتیجه، هورمون های استرس بیشتری مثل آدرنالین تولید می کند و همین مسأله باعث بالا رفتن فشار خون می شود.
۴- خواب تان مختل می شود
کیفیت خواب، نقش مهمی در شادی، سلامتی و تمرکز ما در طی روز دارد. اما اگر شب ها دیر غذا بخورید، این مسأله باعث می شود به راحتی به خواب نروید و دائماً در رختخواب غلت بزنید. غذایی که می خوریم گاهی واقعاً می تواند مزاحم خواب ما شود. مواد غذایی کافئین دار، از قهوه و چای گرفته تا نوشابه و شکلات تلخ، می توانند باعث هوشیار ماندن ما شوند. به علاوه، تنقلاتی که چربی یا قند زیادی دارند هم می توانند دقیقاً زمانی که باید به خواب بروید، انرژی تان را زیاد کنند.
اگر از مشکل سوزش معده هم رنج می برید که مشکل تان دو چندان است. تحقیقی بر روی ۱۰۰۰ شرکت کننده نشان داد، از میان کسانی که دست کم یک روز در هفته دچار سوزش معده می شدند، ۶۳ درصد آن ها اظهار کرده بودند که این مسأله تأثیر منفی روی خواب آن ها داشته و ۴۰ درصد دیگر هم بیان کرده بودند که این مشکل باعث از بین رفتن تمرکز آن ها طی روز می شد.
۵- به غذا خوردن احساسی سوق پیدا می کنید
حقیقت آن است که بیشتر ما قبل از خواب، هوس خوردن سبزیجات به سرمان نمی زند، بلکه هوس خوراکی های شیرین را می کنیم، به ویژه اگر روز سختی را گذرانده باشیم. در اغلب موارد، از سر احساس یا عادت است که شب ها دیروقت سراغ خوراکی های یخچال می رویم. اگر همیشه بعد از شام، شکلات یا شیرینی می خورید، این احتمال هم وجود دارد که دلتان بخواهد قبل از خواب هم چند گاز بستنی بخورید، در حالی که این اصلاً روش سالمی برای به پایان رساندن روز نیست. اگر احتیاج به چیزی دارید که هوس تان را از بین ببرد، مواد غذایی طبیعی تر، سالم تر و کم کالری تری را انتخاب کنید که قندهای افزودنی نداشته باشند.
۶- خودتان را عادت می دهید با بی توجهی غذا بخورید
۷- به دندان هایتان صدمه می زنید
۸- ساعت بدن تان به هم می ریزد
۹- بیشتر وزن اضافه می کنید