سایت خبری طلا

بورس امروز هم صعودی شد/شاخص بورس فردا چگونه می شود؟

منبع: سایت طلا


بازار سرمایه روزی پر نوسان را پشت سر گذاشت؛ بطوریکه شاخص کل این بازار در ساعات ابتدایی معاملات تا یک میلیون و ۲۶۸ هزار واحد صعود کرد اما در ساعات میانی تا یک میلیون و ۲۵۰ هزار واحد کاهش یافت و در نهایت در همین رقم نیز ایستاد.


به گزارش سایت طلا،شاخص کل بورس امروز با ۳۸۳۹ واحد افزایش در رقم یک میلیون و ۲۵۰ هزار واحد ایستاد. این در حالی است که شاخص کل با معیار هم وزن با ۴۴۷ واحد کاهش رقم ۴۳۱ هزار و ۵۲۱ واحد را ثبت کرد.

معامله گران امروز یک میلیون معامله به ارزش ۱۴۲ هزار و ۲۶۲ میلیارد ریال انجام دادند.

سرمایه گذاری تامین اجتماعی، سرمایه گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تامین، پالایش نفت اصفهان، سرمایه گذاری غدیر و بانک تجارت نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر مثبت و در مقابل فولاد مبارکه اصفهان نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر منفی را روی بورس گذاشتند.

آخرین وضعیت شاخص فرابورس

شاخص فرابورس نیز بیش از ۱۳۹ واحد کاهش داشت و بر روی کانال ۱۸ هزار و ۴۳ واحد ثابت ماند.

همچنین در این بازار دو میلیارد و ۲۴۱ میلیون برگه سهم به ارزش ۳۸ هزار و ۱۳۷ میلیارد ریال داد و ستد شد.

امروز نمادهای سرمایه گذاری صبا تامین (صبا)، ‌ سرمایه گذاری مالی سپهر صادرات (وسپهر)، ‌ هلدینگ صنایع معدنی خاورمیانه (میدکو)، ‌ سنگ آهن گهرزمین (کگهر)، تولید نیروی برق دماوند (دماوند)، بیمه تجارت نو (بنو)، صنایع ماشین های اداری ایران (مادیرا)، کلر پارس (کلر) و آسیا سیر ارس (حآسا) با تاثیر مثبت بر شاخص این بازار همراه بودند.

امروز نمادهای بیمه پاسارگاد (بپاس)، پلیمر آریاساسول (آریا)، صنعتی مینو (غصینو)، پتروشیمی مارون (مارون)، پتروشیمی زاگرس (زاگرس)، ‌ گروه سرمایه گذاری میراث فرهنگی (سمگا)، سهامی ذوب آهن اصفهان (ذوب) و فولاد هرمزگان جنوب (هرمز) تاثیر منفی بر شاخص این بازار را داشتند.

بورس فردا چگونه می شود؟

شاخص بورس اگر چه امروز با رشدی ۰٫۳ درصدی به کار خود پایان داد اما با قرار گرفتن شاخص در روند نزولی، سهامداران مجددا نسبت به افت بیشتر در روزهای آینده نگران شدند. آیا آخرین اخبار هم سیگنال نزولی به بورس می‌دهند؟ در این گزارش آخرین اخبار مهم برای سهامداران را بخوانید:

ـ برآوردها از صادرات یک میلیون بشکه‌ای نفت ایران در پایان ۲۰۲۰ خبر می دهند. در ماه ژانویه هم سومین افزایش تولید بزرگِ اوپک به کشورمان اختصاص داشت و شرکت‌های رصد نفتکش‌های نفتی، از ادامه افزایش صادرات نفت ایران در یک ماه ۲۰۲۱ خبر دادند.

ـ درحالی که خودروسازان کشور بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان بدهی و زیان تولید دارند، روز گذشته پس از حضور رئیس کل بانک مرکزی در ایران‌خودرو، اعلام شد که قرار است ۱۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات جدید به آنها داده شود.

ـ اعضای کمیسیون تلفیق بودجه برای نخستین‌بار در قالب بودجه یکساله کشور جهت سال ۱۴۰۰ به طرحی رأی مثبت داده‌اند که قرار است سالانه دو میلیون تن گاز مایع به سبد سوخت خودروهای کشور افزوده و جایگزین بنزین و گازوئیل شود. بر اساس برآوردها این طرح زیانی بالغ بر ۵۶ هزار میلیارد تومان به خزانه دولت وارد می‌‌کند.

ـ بیژن زنگنه، وزیر نفت کشورمان اعلام کرد که ذخایر نفتی ایران در حال حاضر نسبت به قبل از انقلاب ۲ برابر شده است. این در حالی است که در این ۴۰ سال بیش از ۳۵ هزار میلیارد بشکه از این ذخایر برداشت شده است.

ـ رئیس جمهوری با بیان اینکه در امر واگذاری و خصوصی‌سازی اصل بر رعایت دقیق، روشن و شفاف قانون است، گفت: هدف اصلی واگذاری‌ها را در کنار رفع تصدی‌گری دولت از بنگاه‌داری و مالکیت اموال مازاد، به وجود آوردن بخش خصوصی واقعی و حقیقی دانست.

ـ معاون وزیر ارتباطات در توئیتر خود از ارزان شدن ۲۵ درصدی پهنای باند اینترنت زیرساخت خبر داد.

ـ رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی درباره ورود واکسن کوبایی به ایران توضیحاتی داد.

ـ وزیر نفت با بیان اینکه وضع بورس انرژی و روند کار در آن مطلوب است، گفت: جهش دوم صنعت پتروشیمی در حال تکمیل است و جهش سوم نیز تا سال ۱۴۰۴ تکمیل می‌شود و صنعت پتروشیمی در دوران تحریم از نظر ارزآوری بسیار به کشور کمک کرد.

ـ به گفته وزیر اقتصاد، قرار است تا چهارشنبه جاری، پذیره‌نویسی یک شرکت حدود ۱۵۰ هزار میلیارد تومانی در بورس انجام شود.

ـ ابتدای هفته جاری  ولید هلالات، کارشناس بازار سرمایه ددر گفتگو با تجارت‌نیوز گفته بود: به نظر می‌رسد ظرفیت ریزش بورس پر شده است و بازار تمایل چندانی برای ریزش ندارد. از طرف دیگر، تغییر رئیس سازمان بورس امیدواری جدیدی در بازار ایجاد کرده و سهامداران امیدوار شده‌اند که نگاه دولت به بورس تغییر کرده و برخلاف چند ماه گذشته، دولت تمایل به حمایت از بازار سرمایه دارد.