یکی از انتقادات وارده به افرادی که دارای اضافه وزن و چقی هستند وارد می شود این است که مصرف کربوهیدرات آن ها یعنی مصرف نان، برنج و ماکارانی در آن ها زیاد است. به طور عمده مصرف زیاد نشاسته و کربوهیدرات باعث بالا رفتن وزن می شود اما تفاوتی که افراد برای کربوهیدرات ها قائل نمی شوند نان سفید و نان سبوس دار است چرا که مصرف نان سبوس دار نه تنها باعث زود سیر شدن و کمک به لاغری است به هیچ عنوان نیز باعث چاقی نمی شود.
موادغذایی مقوی و دارای ریز مغذی مانند نانهای سبوسدار باعث میشود، با حجم کمتری از غذا افراد سیر شوند و سلولها به سیری واقعی برسند و در نتیجه از چاقی جلوگیری شود
برنج و آردی که سبوسشان گرفته میشود، در واقع ریز مغذیهای بسیار مفید آن گرفته میشود، که باعث میشود حجم زیادی از غذا خورده شده، ولی ریز مغذیها به اندازه کافی به سلولها نرسد.
درنتیجه سلولها همیشه گرسنه هستند و این امر سبب میشود، رفتارهای عجیب در غذا خوردن پیدا شود و اشتهای کاذب پدید آید، که به علت گرسنگی سلولی است.
در نتیجه شما می توانید با جایگزین کردن نان سبوس دار به جای نان سفید از چاقی جلوگیری کنید و با سریع سیر شدن اشتهای کاذب خود را نیز کنترل کنید.