به گزارش موبوایران، سال نو فرصت خوبی برای خرید یک لپتاپ جدید به نظر میرسد. فراموش نکنید که لپتاپ همان محصولی است که میتواند یار تفریحی ما باشد و در کسب درآمد هم یاری دهد.
نوروز ۱۴۰۰ یک نوروز معمولی نیست. نوروز ۱۴۰۰ آغاز یک قرن جدید و یک دوره جدید است که میتواند جذاب و هیجانانگیز هم باشد؛ بنابراین فرصت خوبی برای خرید محصولات الکترونیکی و گجتهای جدید است تا تغییرات بزرگی را وارد زندگی ما کنند.
با این حال بازار گجتها و محصولات الکترونیکی در چند سال اخیر طوفانهای وحشتناکی را تجربه کرده که باعث میشود انتخاب یک دستگاه هوشمند برتر را دشوارتر از قبل باشد. اما راهنمای خرید لپتاپ برای نوروز ۱۴۰۰ به شما کمک میکند تا بهترین محصولات بازار را شناسایی کنید و با خیال راحت برای خرید آنها وارد عمل شوید.
متاسفانه برخلاف سالهای گذشته حالا خرید یک لپتاپ خوب به سرمایه زیادی نیاز دارد. لپتاپهای معمولی بازار که تا همین چند سال پیش با کمتر از دو میلیون تومان در دسترس بودند حالا به قیمتی بیشتر از ده میلیون تومان رسیدهاند. اگرچه برای خرید این محصولات تمامعیار حالا به بودجه بیشتری نیاز داریم، اما پیشرفت فناوری لپتاپها در چند سال اخیر هم باعث شده محصولات قدرتمندتری وارد بازار شوند.
لپتاپهایی که در راهنمای خرید لپتاپ برای نوروز ۱۴۰۰ معرفی میشوند برای گشتوگذار در اینترنت، کار با نرمافزارهای آفیس، تماشای فیلم و گوشکردن به موسیقی مناسب هستند. البته قدرت سختافزاری این محصولات در انجام سایر فعالیتهای جدیتر مانند تدوین ویدیو یا ویرایش موسیقی هم شما را همراهی میکند. با این حال اگر به دنبال خرید یک لپتاپ تخصصی و مهندسی هستید، شاید بهتر باشد بودجه چند ده میلیونی خود را آماده کنید.
لپ تاپ لنوو مدل Ideapad ۳۳۰ – NXB
قیمت: حدود ۹ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان
شاید این لپتاپ بهترین گزینه زیر ده میلیون تومان در بازار باشد که خرید آن منطقیتر از همه گزینههای دیگر به نظر میرسد. سطوح بیرونی و داخلی لپتاپ لنوو مدل Ideapad ۳۳۰ – NXB به صورت بافتدار طراحی شده تا از کثیفشدن و لکهدارشدن لپتاپ جلوگیری شود. این لپتاپ با ضخامت تقریبا ۲۳ میلیمتری و وزن ۲.۲ کیلوگرمی لپتاپی سبک و نسبتا نازک به نظر میرسد که جابجاییاش آسانتر از نمونههای رقیب باشد. یک پورت HDMI، یک پورت LAN، یک USB ۳.۰ و جک ۳.۵ میلیمتری اتصال هدفون در سمت راست لپتاپ قرار دارند.
پردازندهی مرکزی Celeron N۴۰۰۰ اینتل به این لپتاپ کمک میکند تا در انجام وظایف نسبتا سنگین هم کاربر را همراهی کند و چهار گیگابایت حافظه موقت از نوع DDR۴ در کنار یک ترابایت حافظهی داخلی به لپتاپ لنوو مدل Ideapad ۳۳۰ – NXB کمک میکند تا محصول مناسبی برای کاربران خانگی و حتی اداری باشد. باطری ۳۰ وات ساعتی این لپتاپ به کاربر کمک میکند تا برای پنج ساعت و سی دقیقه در خدمت کاربر قرار بگیرد. صفحه نمایش یکی از مناسبترین لپتاپهای لنوو هم ابعادی ۱۵ اینچی دارد و به صفحه مات مجهز شده تا کاربر را در برابر بازتاب نورهای مختلف آزار ندهد.
لپ تاپ ایسوس مدل VivoBook X۵۴۰BA- B
قیمت: حدود ۱۰ میلیون تومان
پورتهای متعدد و متنوعی روی لبههای لپ تاپ ایسوس مدل VivoBook X۵۴۰BA- B وجود دار که شامل USB ۳.۰، USB ۲.۰، HDMI و کارتخوان میشود؛ بنابراین با خرید این لپتاپ هیچ نگرانی خاصی برای دسترسی کامل به مجموعه مختلفی از حافظهها ندارید. پردازنده مرکزی این لپتاپ اگرچه کممصرف به نظر میرسد، اما باید بدانید که از پردازنده Stoney Ridge A۹ شرکت ایامدی هم نباید انتظار زیادی داشته باشید. پردازشگر گرافیکی ۵۱۲ مگابایت R۳ در کنار ۴ گیگابایت حافظه موقت از نوع DDR۴ و یک ترابایت حافظهی داخلی بخشهای مهم سختافزار لپ تاپ ایسوس مدل VivoBook X۵۴۰BA- B هستند که با صفحه نمایش ۱۵ اینچی و مات آن کامل میشوند.
لپ تاپ لنوو مدل Ideapad L۳ - ۱۵IML۰۵ – NPA
قیمت: حدود ۱۹ میلیون تومان
صفحه نمایش ۱۵ اینچی و مات لپ تاپ لنوو مدل Ideapad L۳ - ۱۵IML۰۵ – NPA به رزولوشن تمام اچدی مجهز شده و باطری ۳ سلولی لیتیوم یونی آن به کاربر اجازه میدهد تا چهار ساعت از این لپتاپ یاری بگیرد. این لپتاپ از درایو نوری هم پشتیبانی میکند و با پردازنده گرافیکی Geforce MX ۱۳۰ شرکت انویدیا به نقطه اوج میرسد.
لپ تاپ ایسوس مدل VivoBook M۵۷۰DD – A
قیمت: حدود ۲۷ میلیون تومان
ایسوس این لپتاپ را به شدت نازک طراحی کرده و همین هم باعث شده خبری از درایو نوری در آن نباشد. باطری سه سلولی آن ۴۸ وات قدرت دارد و این یعنی باطری نه چندان قدرتمند این لپتاپ، شما را در بهترین حالت سه ساعت همراهی میکند. اگر کیفیت سیستم صوتی لپتاپ هم برای شما اهمیت دارد، شاید بد نباشد که بدانید این مدل ایسوس از سیستم قدرتمند بلندگوهای داخلی استریو ۲ وات با تکنولوژی ASUS SonicMaster استفاده میکند.
لپ تاپ ایسوس مدل ZenBook Duo UX۴۸۱FLC – AP
قیمت: حدود ۳۸ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان
تفاوتی نمیکند با چه هدفی تصمیم به خرید این لپتاپ بگیرید؛ از تحلیلگران مالی تا برنامهنویسان. این لپتاپ به همه کاربران کمک میکنند تا تجربه متفاوتی از یک لپتاپ قدرتمند داشته باشند. ایسوس برای این لپتاپ از پردازنده سری ۱۰ از مجموعه Core i۷ استفاده کرده که مدل دقیق این پردازنده ۱۰۵۱۰U است. فرکانس هستههای آن میان ۱.۸ تا ۴.۹ گیگاهزتر متغیر ظاهر میشود. اما یکی از نقاط قوتهای این لپتاپ، حافظه داخلی یک ترابایتی آن لقب میگیرد که به دلیل استفاده از تکنولوژی SSD، سرعت بسیار بالایی را تدارک دیده است.
ایسوس برای این لپتاپ از ۱۶ گیگابایت حافظه موقت استفاده کرده که عددی نجومی به نظر میرسد، اما از آنجایی که فناوری آن DDR۳ است احتمالا باید با سرعت پایینتر آن نسبت به مدلهای DDR۴ کنار بیایید. این لپتاپ ۱.۶ کیلوگرمی در بخش جلویی خود از یک صفحه نمایش لمسی هم پشتیبانی میکند.