خوردن مقدار زیادی شیرینی در در فصل زمستان میزان احتمال ابتلا ی شما به افسردگی را بالا می برد. ممکن است عجیب بنظر برسد اما با تغییرات هوایی و تغییر میزان خواب روحیه افراد نیز افت پیدا می کند و تحقیقات تازه منتشر شده پزشکان نشان می دهد که افرادی که در فصل زمستان تمایل زیادی به خوردن شیرینی و تنقلات پیدا می کنند بیش از یگران در معرض ابتلا به افسردگی هستند. یکی از بارز ترین خصیصه های افسردگی مصرف زیاد شیرینی است.
خوردن شیرینیجات در طول زمستان در کنار دیگر فاکتورهای منفی این ماه از جمله کمرنگ شدن حضور خورشید و روشنایی در این فصل میتواند مشکلاتی را در سلامت روان افراد مستعد به افسردگی ایجاد کند. با کاهش نور خورشید، ساعت زیستی بدن نیز تغییر میکند که این مساله به بروز مشکلاتی در میزان خواب روزانه افراد منجر میشود.
کیفیت پایین خواب نیز به خودی خود میتواند، احتمال ورود فرد به وضعیت افسردگی را بالا ببرد و همین مساله میل و اشتها به خوردن شیرینی و قند را بالا میبرد.