لوله های سینک ظرفشویی یکی از مهم ترین لوله های آشپزخانه هستند که در صورت گرفتن آن ها با مشکلات زیادی رو به رو می شوید و تمیز کردن آن ها مساوی است با کثیف شدن کل آشپرخانه. سیفون ظرفشویی قابلیت تعویض دارد و اما تنها راه حل موجود برای پاک کردن لوله های ظرفشویی لوله باز کن است. دلیل گرفتن لوله های آشپزخانه 5 ماده ای است که شما در ظرفشویی می ریزید و وارد لوله ها یم شوند و در نهایت لوله ها گرفته می شود.
5 ماده زیر در صورتی که در سینک ظرفشویی ریخته شود و سر لوله های شما با درپوش پوشیده نباشد و آن ها وارد مسیر لوله شوند موجب گرفتگی در لوله ها و سیفون ظرفشویی می شوند:
روغن
روغن باعث جرم گرفتن لوله میشود
آرد
آرد در راه آب دلمه میشود و راه لوله را به مرور زمان باریک میکند.
پوست تخممرغ
پوست تخممرغ به علت داشتن مقدار بالای کلسیم با مواد شوینده رفع نمیشود
پوست موز
پوست موز دارای نشاسته است که اگر در راه آب برود مانند آرد و حتی سختتر عمل کرده و موجب گرفتگی آن میشود.
پوره سیبزمینی
پوره سیبزمینی هنگامی که آب به آن برسد خاصیت چسبندگی اش فعال شده و مانند یک توپ نشاستهای سخت عمل میکند.