به گزارش سایت طلا،سرآشپز لندنی ساندویچ استیک گوشت گوساله را به همراه ورقههایی از طلا، به قیمت ۵۰ پوند عرضه میکند.
او میگوید، ساندویچ هم میتواند لوکس و لاکچری باشد. ارزش این ساندویچها از ۵ تا ۵۰ پوند است. من قصد دارم حتی از این قیمت هم بالاتر بروم و طلای ساندویچ را بیشتر کنم. او پس از مورد تمسخر گرفتن از سوی رسانهها و مردم، از ساندویچ لاکچری خود دفاع نمود.
«آندریا زاگتی»، آشپزی که تخصص ویژه در درست کردن ساندویچهای گوشت و پنیر دارد، برای ثروتمندان و افراد مشهور غرب لندن غذا تهیه میکند؛ او برای تهیه این ساندویچ از بهترین استیک گوساله به نام rib-eye-steak استفاده میکند. این قسمت از گوشت گوساله برشی از بالای دنده بین گردن و کمر است که به علت کمترین تحرک در این قسمت از اندام گوساله، بسیار نرم بوده و دارای چربی درون بافت است که هنگام پخت استیک غنی از طعم و مزه و آبدار میشود.
او این استیک را به همراه قارچ خوراکی دنبلان، مورتادلا (نوعی کالباس)، بوراتا (نوعی پنیر که ترکیبی از پنیر موزرلا و خامه میباشد) و پسته به همراه نان خوشمزه فوکسیچ و البته با ورقههای طلا درست میکند.
فوکسیچ نان خوشمزه ایتالیایی است که در ترکیبات آن، به غیر از آرد و شکر، از سیر، روغن زیتون، رب، بعضی اوقات بادمجان پخته شده، سیر، پیازچه و گوجه فرنگی استفاده میشود. در ایران این نان را به نام فوکوکسیا یا فوکسیچ میشناسند. البته ترکیبات متنوعی در کشورهای مختلف حتی کشور زادگاهش ایتالیا دارد.
این آشپز ۲۹ ساله میگوید تا وقتی تقاضای کافی برای این نوع ساندویچ وجود دارد، به این کار ادامه خواهم داد. او همچنین ادعا کرد، در دو روزه ۶۰ عدد از این ساندویچ را فروخته است.
زاگتی آشپزی که با ساندویچهای لاکچری استیک و ورقه طلا مشهور شد.
این آشپز جوان میگوید: روزی که به درست کردن ساندویچ استیک و ورقه طلا مشغول شدم، فکر نمیکردم بیشتر از سه عدد فروش داشته باشم، ولی در کمال تعجب طی دو روز توانستم به راحتی ۶۰ عدد از این ساندویچ را بفروشم. البته به علت دست و دلبازی بسیار، کلی پول از دست داده ام، اما اگر قیمتهای تمام شده را درست برآورد کنم، حتماً کسب و کار خوبی خواهد شد.
او ادامه میدهد: کسب و کار ما در دوران شیوع کرونا بسیار لطمه دیده است. من برای ترمیم کسب و کار از دست رفته خود، درست کردن این ساندویچها را ادامه خواهم داد.
بسیاری مانند من، در همه گیری کرونا پس انداز خود را در این یک سال از دست داده اند. خب من که در جای خیلی خوبی از شهر زندگی میکنم و همسایگانم بیشتر از متمولین لندن هستند، هرچند زندگی لاکچری ندارم و روی پای خود ایستاده ام، میتوانم از طریق آشپزی برای مرفهین جامعه به ترمیم کسب و کار خود بپردازم.
او که آشپزی خصوصی است و به مشتریان خود از طریق اینترنت سرویس میدهد، میگوید عاشق این شوریدگی و دیوانگی از افراد ثروتمند هستم. وقتی میتوانم برای یک درصد جامعه ساندویچ طلایی درست کنم، نمیفهمم چرا این طرح من باعث خشم دیگران میشود.
مردم ایده ساندویچ طلایی را نمیپسندند، اما من فکر میکنم ساندویچ هم میتواند لاکچری و لوکس باشد و از ۵ تا ۵۵ پوند بیارزد. شاید هم بیشتر! چرا که نه؟ شاید من ساندویچ گرانتری را هم درست کردم!
هر کس عقیده خود را دارد. میفهمم بعضیها ناراحت و خشمگین هستند، اما من فکر میکنم ثروتمندانی که چندین میلیون را خرج خرید ماشین و ساعت میکنند و پولهای بسیاری را در تعطیلات و حتی در رستورانهای شیک خرج میکنند، چرا ساندویچ طلایی و لاکچری نخرند؟!
این روزها مردم در رسانهها و سایتها، مرا و ایده ساندویچ طلایی را مسخره میکنند، ولی این تمسخر نیست؛ آنها همگی دارند برای من و ساندویچ طلا تبلیغ میکنند.
واقعا خوش شانس هستم. خانه زیبایی دارم؛ پس خشمگین، آزرده نیستم و شکایتی از زندگی ندارم. خوشحالم که میتوانم کسب و کار خود را رونق دهم.