یا این خوراکی ها را می خورید یا سرطان می گیرید انتخاب با شماست

برای کاهش خطر ابتلا به انواع سرطان ها، غذاهای غنی از ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها را در راس انتخاب هایتان قراردهید. تغذیه ی شما می تواند به عنوان برگ برنده ای برای جلوگیری از ابتلا به سرطان باشد.

خبر را برای من بخوان

یا این خوراکی ها را می خورید یا سرطان می گیرید انتخاب با شماست


برای کاهش خطر ابتلا به انواع سرطان ها، غذاهای غنی از ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها را در راس انتخاب هایتان قراردهید. تغذیه ی شما می تواند به عنوان برگ برنده ای برای جلوگیری از ابتلا به سرطان باشد.

توت ها
توت هایکی از بهترین منابع آنتی اکسیدان برای خنثی کردن اثرات رادیکال های آزاد و جلوگیری از آسیب سلولی هستند.
توت فرنگی حاوی آنتی اکسیدان ویتامین ث و اسید الاژیک است و می تواند باعث جلوگیری از تشکیل مواد سرطان زا در بدن شود و رشد تومورها را متوقف کند.

هویج
هویج، منبع غنی از آنتی اکسیدان هایی مانند کاروتنوئیدها؛ شامل آلفاکاروتن و بتاکاروتن است. اعتقاد بر این است که بتاکاروتن باعث کاهش رشد سلول های سرطانی و همچنین محافظت از سلول ها در برابر آسیب های ناشی از سموم میشوند.

هویج

سیر
اگر از بوی سیر و این که تنفس تان بد بو شود نگران هستید، باید بدانید که ترکیبات گوگرد موجود در سیر که علت بوی آن هستند از تشکیل مواد سرطان زا در بدن جلوگیری می کنند و منجر به افزایش سرعت بازسازی DNA شده، سلول های سرطانی را از بین می برند

بروکلی
بروکلی و سایر سبزیجات خانواده کلم نقش مهمی در کاهش سرطان های دهان، مری و معده دارند. این سبزیجات آنزیم های محافظ بدن را افزایش می دهند و از بین برنده مواد شیمیایی ایجاد کننده سرطان هستند. بهتر است این سبزیجات بصورت خام ،بخار پز و نیم پز مصرف شوند .

گوجه فرنگی
لیکوپن موجود در گوجه فرنگی آنتی اکسیدانی است که آن را به ثروتمندترین منبع طبیعی برای مبارزه با سرطان تبدیل کرده است. لیکوپن باعث کاهش خطر ابتلا به سرطان در مردان می شود و نشان داده شده رشد برخی از سلول های سرطانی از جمله سرطان سینه، ریه و اندومتر را متوقف می کند.

گوجه فرنگی

برگ های سبز
سبزیجات تیره رنگ نه تنها منابع غنی از فیبر، آهن، و کلسیم هستند بلکه خواص ضد سرطانی نیز دارند. اسفناج و همچنین سایر سبزیجات تیره رنگ منبع عالی لوتئین هستند.