انواع دارچین
دارچین چهار نوع عمده دارد. دارچین کاسیا با رنگ تیره ترجیحی است که بیشتر در ایالات متحده به فروش می رسد. در جنوب شرقی آسیا رشد کرده است. دارچین سیلان که به آن دارچین واقعی نیز گفته می شود ، اغلب در کشورهای دیگر استفاده می شود.
دارچین در پخت و پز استفاده می شود ، و به بسیاری از غذاها اضافه می شود.دارچینی که در فروشگاه می خرید می تواند یکی از دو نوع اصلی سیلان یا کاسیا یا مخلوطی از هر دو باشد. آسیاب سیلان راحت تر است اما ممکن است فواید سلامتی یکسانی نداشته باشد.
فواید دارچین برای سلامتی
یکی از مهمترین مواد فعال دارچین ، سینامالدئید است. در طعم دهنده ها و رایحه ها استفاده می شود. ممکن است مسئول برخی از مزایای بهداشتی دارچین باشد.
برخی تحقیقات نشان می دهد دارچین برای افراد دیابتی مفید است. بررسی 18 مطالعه نشان می دهد که دارچین ممکن است قند خون را کاهش دهد. اما بر هموگلوبین A1C که شاخص سطح قند خون در طی یک دوره طولانی است ، تأثیری نداشت. همچنین ممکن است باعث کاهش کلسترول در افراد دیابتی شود. یک بررسی نشان می دهد که دارچین ممکن است به چاقی و کاهش وزن کمک کند. گاهی اوقات برای سندرم روده تحریک پذیر یا سایر مشکلات معده یا روده استفاده می شود. اما مشخص نیست که کار می کند.
پیشنهاد شده است که دارچین نیز می تواند در موارد زیر کمک کند:
بیماری قلبی
بیماری آلزایمر
سرطان
اچآیوی
عفونت
پوسیدگی دندان
آلرژی
اما بسیاری از مطالعات انجام شده بر روی سلول ها یا حیوانات انجام شده است.
دارچین دارای خواص آنتی اکسیدانی ، آنتی بیوتیکی و ضد التهابی است ، اما در حال حاضر ، مطالعات کافی برای اثبات عملکرد آن در افراد وجود ندارد.
مصرف مقادیر طبیعی دارچین احتمالاً تأثیر زیادی روی سلامتی شما نخواهد داشت. خوردن مقدار زیادی از آن نیز ایده خوبی نیست.
از آنجا که دارچین به عنوان یک درمان ثابت نشده است ، دوز مشخصی وجود ندارد. برخی از متخصصان 1/2 تا 1 قاشق چای خوری (2-4 گرم) پودر در روز را پیشنهاد می کنند. برخی مطالعات بین 1 گرم تا 6 گرم دارچین استفاده کرده اند. دوزهای بالا ممکن است سمی باشد.