علائمی که نشان میدهد شما به بیماری خاموش مبتلا هستید!

شاید برای شما هم سوال باشد که بیماری قاتل خاموش چیست و چرا همه جا از آن نام میبرند. اهمیت توجه به علائم این بیماری در چه سنینی باید بیشتر باشد و نشانه های آن کدامند.

خبر را برای من بخوان

علائمی که نشان میدهد شما به بیماری خاموش مبتلا هستید !


فشار خون بالا یکی از خطرناک ترین و به نوعی یک بیماری خاموش و خطرناک به شمار میرود که باید حتما به آن توجه کرد و علائم و عواملی را نشان میدهد شما با مشکل فشار خون بالا مواجه هستید را بشناسید را مد نظر قرار دهید.

فشار خون بالا یا فشار خون هنگامی اتفاق می افتد که فشار خون شما به سطوح ناسالم افزایش یابد. در اندازه گیری فشار خون شما میزان خون از طریق رگ های خونی و میزان مقاومت خون در حین پمپاژ قلب در نظر گرفته می شود.عروق باریک باعث افزایش مقاومت می شوند. هرچه رگ های شما باریکتر باشد ، فشار خون بالاتر می رود. در طولانی مدت ، افزایش فشار می تواند باعث مشکلات سلامتی ، از جمله بیماری های قلبی شود.

فشار خون

فشار خون بالا به طور معمول در طی چندین سال ایجاد می شود. معمولاً هیچ علائمی مشاهده نمی کنید. اما حتی بدون علائم ، فشار خون بالا می تواند به رگ ها و اندام های شما ، به ویژه مغز ، قلب ، چشم ها و کلیه ها آسیب برساند.

تشخیص زودهنگام مهم است. قرائت منظم فشار خون می تواند به شما و پزشک کمک کند تا متوجه هر تغییری شوید. اگر فشار خون شما افزایش یافته باشد ، ممکن است پزشک شما را وادار کند فشار خون خود را طی چند هفته بررسی کنید تا ببینید که آیا تعداد بالا باقی می ماند یا به حد طبیعی می رسد.

درمان پرفشاری خون هم شامل تجویز داروهای تجویزی و هم تغییر در سبک زندگی سالم است. اگر این بیماری درمان نشود ، می تواند منجر به مشکلات سلامتی ، از جمله حمله قلبی و سکته مغزی شود.

فشار خون بالا
به فشار خون اولیه فشار خون اساسی نیز گفته می شود. این نوع فشار خون بالا با گذشت زمان ایجاد می شود و هیچ علتی قابل شناسایی نیست. بیشتر افراد این نوع فشار خون را دارند.

محققان هنوز مشخص نیستند که چه مکانیزمی باعث می شود فشار خون به آرامی افزایش یابد. ترکیبی از عوامل ممکن است نقش داشته باشد. این عوامل عبارتند از:

ژن ها: برخی از افراد از نظر ژنتیکی مستعد ابتلا به فشار خون هستند. این ممکن است از جهش های ژنی یا ناهنجاری های ژنتیکی به ارث رسیده از والدین شما باشد.

سنجش فشار خون
تغییرات جسمی: ​​اگر چیزی در بدن شما تغییر کند ، ممکن است در سراسر بدن خود با مشکلاتی روبرو شوید. فشار خون بالا ممکن است یکی از این موارد باشد. به عنوان مثال ، تصور می شود که تغییر در عملکرد کلیه شما به دلیل افزایش سن ممکن است تعادل طبیعی نمک و مایعات بدن را بر هم بزند. این تغییر ممکن است باعث افزایش فشار خون بدن شما شود.
محیط: با گذشت زمان ، انتخاب های ناسالم در سبک زندگی مانند کمبود فعالیت بدنی و رژیم غذایی نامناسب می توانند صدمات زیادی به بدن شما وارد کنند. انتخاب سبک زندگی می تواند منجر به مشکلات وزن شود. اضافه وزن یا چاقی می تواند خطر ابتلا به فشار خون بالا را افزایش دهد.
فشار خون ثانویه
فشار خون ثانویه اغلب به سرعت اتفاق می افتد و می تواند شدیدتر از فشار خون اولیه باشد. چندین بیماری که ممکن است باعث پرفشاری خون ثانویه شود عبارتند از:

بیماری کلیوی
آپنه انسدادی خواب
نقص مادرزادی قلب
مشکلات تیروئید
عوارض جانبی داروها
استفاده از داروهای غیرقانونی
سو abuse مصرف الکل یا استفاده مزمن
مشکلات غده فوق کلیه
تومورهای غدد درون ریز خاص
علائم فشار خون بالا چیست؟
فشار خون بالا به طور کلی یک بیماری خاموش است. بسیاری از افراد هیچ علائمی را تجربه نخواهند کرد. ممکن است سالها یا حتی دهه ها طول بکشد تا وضعیت به اندازه کافی شدید باشد که علائم آشکار شود. حتی در آن زمان ، این علائم ممکن است به مسائل دیگر نسبت داده شود.

علائم فشار خون شدید می تواند شامل موارد زیر باشد:

سردرد
تنگی نفس
خون دماغ شدن
گرگرفتگی
سرگیجه
درد قفسه سینه
تغییرات بصری
خون در ادرار
این علائم نیاز به مراقبت فوری پزشکی دارند. این بیماری در همه افراد مبتلا به فشار خون بالا اتفاق نمی افتد ، اما انتظار برای بروز علائم این بیماری می تواند کشنده باشد. بهترین راه برای آگاهی از فشار خون بالا ، اندازه گیری منظم فشار خون است. بیشتر مطب های پزشکان در هر ملاقات فشار خون را می گیرند.

به عنوان مثال ، اگر سابقه خانوادگی بیماری قلبی دارید یا عوامل خطرزای ابتلا به این بیماری را دارید ، ممکن است پزشک توصیه کند که فشار خون را دو بار در سال بررسی کنید. این به شما و پزشک کمک می کند تا قبل از بروز مشکل بر سر هر مسئله احتمالی باقی بمانند.