چگونه مواد غذایی تقلبی را از اصل تشخیص دهیم تا سرمان کلاه نرود؟
برخی از مواد غذایی به طور عمده و یا از طریق خرده فروشان تقلب هایی در آن ها صورت می گیرد تا سودجویان پول های هنگفتی را به جیب بزنند. این مسئله که شما با ویژگی های یک محصول غذایی اصل و سالم آشنا باشید تا حد بسیار زیادی به شما کمک می کند تا پولتان را با خرید محصولات غذایی تقلبی و یا فاسد به دور نریزید.
چگونه مواد غذایی تقلبی را از اصل تشخیص دهیم تا سرمان کلاه نرود؟
برخی از مواد غذایی به طور عمده و یا از طریق خرده فروشان تقلب هایی در آن ها صورت می گیرد تا سودجویان پول های هنگفتی را به جیب بزنند. این مسئله که شما با ویژگی های یک محصول غذایی اصل و سالم آشنا باشید تا حد بسیار زیادی به شما کمک می کند تا پولتان را با خرید محصولات غذایی تقلبی و یا فاسد به دور نریزید.
تخم مرغ
برای تشخیص تخم مرغ تازه از تخم مرغ مانده آنرا در ظرف آب بیندازید. تخم مرغی که ته آب برود تازه است.
عسل
برای تشخیص عسل واقعی، آنرا با یک قطره سرکه و کمی آب مخلوط کنید. اگر کف کند عسل تقلبی است.
چای
چای تقلبی حتی در آب سرد هم رنگ میدهد که این بخاطر رنگ مصنوعی آن است
ماهی
آبشش ماهی تازه صورتی رنگ است و چشم ماهی تازه برق میزند
برنج
برنج تقلبی حاوی پلاستیک است و سوزاندن مقداری از آن آتش میگیرد و دود سیاه میدهد
زعفران
زعفران اصل براق نیست و اگر بین انگشتان دست له کنید انگشت چرب نمیشود و عطر و بو دارد .
میوه های خشک
میوه های خشکی که رنگهای فریب دهنده دارند با اکسید سولفور خشک شده است و آلرژی زا هستند
کره
کره را در آب جوش بیندازید. کره حاوی پالم در آب جوش حل نمیشود و حالت بریده بریده پیدا میکند.