خرما میوه درخت نخل است که در بسیاری از مناطق گرمسیر جهان رشد می کند. خرما در تمامی زمان ها در ایران از محبوبیت بالایی برخوردار بوده است.خرما جویدنی ای خشک و با طعم شیرین است. خرما همچنین از نظر دارار بودن برخی مواد مغذی مهم بسیار غنی شمرده می شود و دارای مزایا و کاربردهای گوناگونی است.
تقریباً تمام خرمائی که در کشورهای غربی فروخته می شود خشک است. شما می توانید بر اساس شکل ظاهری خشک بودن یا نبودن خرما را تشخیص دهید. یک پوست چروکیده نشان می دهد که آنها خشک شده اند ، در حالی که یک پوست صاف نشان دهنده تازه و شیره دار بودن است. بسته به انواع مختلف آن، خرما تازه از نظر اندازه نسبتاً کوچک است و از قرمز روشن تا زرد روشن دارای رنگ است. خرمای Medjool و Deglet Noor بیشترین خرمایی هستند که در دنیا مصرف می شوند.
در ادامه از مزایای مصرف خرما بخوانید تا خوردن آن را هیچگاه از دست ندهید:
کاهش خطر ابتلا به آرتروز
سلامت قلب و پیشگیری از سکته
ضد آلزایمر و ارتقای سلامت مغز
کمک به رفع کم خونی ناشی از فقر آهن
شیرین کننده طبیعی و جایگزین عالی برای شکر در کنار چای
غنی از آنتی اکسیدان ها و ضد سرطان
افزایش انرژی و رفع خستگی
کمک به ایجاد احساس سیری
افزایش میل جنسی