فلفل دلمه ای بی خاصیت یا منبع مواد مغذی؟
فلفل دلمه ای از جمله سبزجاتی است که به خانواده گل شبدر تعلق دارد. آن ها همچنین مربوط به فلفل قرمز ، گوجه فرنگی هستند که همگی بومی آمریکای مرکزی و جنوبی هستند. فلفل دلمه ای را می توان به صورت خام یا پخته مصرف کرد. فلفل دلمه ای مانند دیگر فلفل ها می تواند ، گاهی خشک و پودر شود. در این صورت از آن به عنوان پاپریکا یاد می شود.
فلفل دلمه ای بی خاصیت یا منبع مواد مغذی؟
فلفل دلمه ای از جمله سبزجاتی است که به خانواده گل شبدر تعلق دارد. آن ها همچنین مربوط به فلفل قرمز ، گوجه فرنگی هستند که همگی بومی آمریکای مرکزی و جنوبی هستند. فلفل دلمه ای را می توان به صورت خام یا پخته مصرف کرد. فلفل دلمه ای مانند دیگر فلفل ها می تواند ، گاهی خشک و پودر شود. در این صورت از آن به عنوان پاپریکا یاد می شود.
فلفل دلمه ای کالری کمی دارد و به طور استثنایی سرشار از ویتامین C و سایر آنتی اکسیدان ها است ، که آن را به یک رژیم غذایی سالم می توان تبدیل می کرد. فلفل دلمه ای در رنگ های مختلفی مانند قرمز ، زرد ، نارنجی و سبز که نارس هستند وجود دارد. فلفل های سبز و نارس کمی طعم تلخ دارند و به اندازه انواع کاملاً شیرین آن شیرین نیستند.
همانطور که گفته شد فلفل دلمه ای سرشار از بسیاری از ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها ، به ویژه ویتامین C و کاروتنوئیدهای مختلف است. به همین دلیل ممکن است دارای مزایای سلامتی فراوانی برای شما باشد مانند بهبود سلامت چشم و کاهش خطر ابتلا به چندین بیماری مزمن.
از دیگر خواص مصرف فلفل دلمه ای می توان به موارد زیر اشاره کرد:
تقویت بینایی
افزایش متابولیسم
تقویت سیستم ایمنی بدن
کنترل فشار خون
کمک به هضم بهتر غذا