فلفل دلمه ای از جمله سبزجاتی است که به خانواده گل شبدر تعلق دارد. آن ها همچنین مربوط به فلفل قرمز ، گوجه فرنگی هستند که همگی بومی آمریکای مرکزی و جنوبی هستند. فلفل دلمه ای را می توان به صورت خام یا پخته مصرف کرد. فلفل دلمه ای مانند دیگر فلفل ها می تواند ، گاهی خشک و پودر شود. در این صورت از آن به عنوان پاپریکا یاد می شود.
فلفل دلمه ای کالری کمی دارد و به طور استثنایی سرشار از ویتامین C و سایر آنتی اکسیدان ها است ، که آن را به یک رژیم غذایی سالم می توان تبدیل می کرد. فلفل دلمه ای در رنگ های مختلفی مانند قرمز ، زرد ، نارنجی و سبز که نارس هستند وجود دارد. فلفل های سبز و نارس کمی طعم تلخ دارند و به اندازه انواع کاملاً شیرین آن شیرین نیستند.
همانطور که گفته شد فلفل دلمه ای سرشار از بسیاری از ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها ، به ویژه ویتامین C و کاروتنوئیدهای مختلف است. به همین دلیل ممکن است دارای مزایای سلامتی فراوانی برای شما باشد مانند بهبود سلامت چشم و کاهش خطر ابتلا به چندین بیماری مزمن.
از دیگر خواص مصرف فلفل دلمه ای می توان به موارد زیر اشاره کرد:
تقویت بینایی
افزایش متابولیسم
تقویت سیستم ایمنی بدن
کنترل فشار خون
کمک به هضم بهتر غذا